Premiera filmului Fifty Shades of Grey

S-a făcut atâta vâlvă cu trilogia „50 de Umbre ale lui Grey”, încât premiera filmului Fifty Shades of Grey este aproape cel mai așteptat moment al anului. Cărțile au fost traduse în peste 52 de limbi și s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare, atingând recordul de cel mai rapid volum vândut din toate timpurile. Dar autoarea romanului de dragoste și erotism, E.L. James, încă n-a întrecut-o pe scriitoarea britanică J.K. Rowling, cea care a scris seria de cărți fantastice „Harry Potter”.

Dar să ne întoarcem la oile noastre, filmul Fifty Shades of Grey va ajunge în premieră în cinematografele din România pe 13 februarie 2015. Regia a fost realizată de Sam Taylor-Johnson, scenariul a fost scris după cărțile scriitoarei E.L. James, cu ajutorul lui Mark Bomback, Patrick Marber și Kelly Marcel. În rolurile principale îi vom vedea pe Dakota Johnson și Jamie Dornan.

Pentru cine nu știe, filmul este inspirat din primul roman al trilogiei și întruchipează povestea inocentei Anastasia Steel și a lui Christian Grey. Anastasia este o tânără de 22 de ani, proaspăt absolventă, care-i pică cu tronc lui Christian Grey, un tânăr afacerist de succes, cel mai râvnit burlac din Seattle, cu un trecut sumbru și întunecat. Grey ascunde un secret mistuitor, ceva inimaginabil și deloc ortodox și tocmai acel secret pe care el îl ascunde cu sfințenie de lumea întreagă, mai puțin de cele care îi ajung în pat, îl face pe Christian să o dorească pe Anastasia. Inițial este interesat de ea ca femeie, din punct de vedere sexual, dar când își dă seama cât este de ingenuă, Christan este și mai hotărât să o atragă în mrejele și întunericul lui. Până la urmă Anastasia se dovedește a fi mai mult decât puternică, se îndrăgostește de frumosul tânăr și în loc să alunece în întunericul lui, aceasta încearcă să-l atragă pe el în lumină și să-l vindece de toate metehnele. Practic se dă o luptă între cei doi, între cele două personalități puternice, și chiar dacă aparent ajung la un numitor comun, intensitatea trăirilor dintre cei doi ajunge la limita obsesiei. Cine câștigă, întunericul sau lumina? Sau se va ajunge la un compromis? Rămâne să vedem cu toții pe 13 februarie.

Citeste si:  Despre filmul de animaţie “The Princess and the Frog” (2009)

Cei care au citit cărțile știu foarte bine ce se va întâmpla în film, însă cu toate acestea, cred că toți fanii își doresc să vadă cu ochii lor imagini vii din cărți, iar filmul nu va face altceva decât să întărească povestea puternică pe care E.L. James a reușit să o scrie. Romanul este scris binișor, primul volum este foarte bun, al doilea la fel, cel de-al treilea cam lasă de dorit, dar merită. Și chiar dacă din punct de vedere scriitoricesc trilogia are și câteva lipsuri și exagerări, ideea poveștii este genială, iar filmul va fi poate chiar mai bun decât romanul. Am această presimțire.

Așadar vă recomand cu căldură premiera filmul Fifty Shades of Grey, este de neratat! Până una alta vă las trailer-ul filmului.

P.S. Nu vă lăsați înșelați de imaginea insipidă a Anastasiei Steel, ea se va transforma pe parcursul filmului într-o femeie foarte frumoasă și sexy!

Articol scris de Alina.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *