Călător prin România

Prin ce locuri putem duce un străin prin ţara noastră?

1. Poenari, Castelul lui Vlad Ţepeş, la urcatul celor peste 1000 de trepte. Vlad Ţepeş este un simbol naţional cunoscut. Nici din Camera Ororilor de la Muzeul Madame Tussaud din Londra nu lipseşte. Apoi, desigur, castelul Bran.

2. Pe Transfăgărăşan. Pentru puţină adrenalină.

3. Prin localităţi precum Sibiu, Sighişoara, Braşov, oraşe frumoase şi pline de istorie.

4. Pe la mănăstiri, precum cea de la Curtea de Argeş. Mănăstire celebra prin legendă Meşterului Manole. Sau Sâmbăta de Sus.

5. Satul Cărţişoara. Unde se află muzeul unui pastor român celebru numit Badea Cârţan (1849-1911), şi care a mers pe jos între zona în care locuia, Transivania, şi Roma, Napoli, Franţa, Spania şi Ierusalim.

6. Lacul Bâlea

7. Barajul Vidraru

8. În Bucureşti: sinagoga, Hanul lui Manuc, centrul vechi, librăria Cărtureşti, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Muzeul Storck etc. etc.

9. De la Constanţa se pot lua autobuze spre alte localităţi precum Chişinău sau Varna.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *