Filme cu Sandra Bullock

80ffb9259Sunt foarte placute si relaxante de privit. Majoritatea se bazeaza pe situatii amuzante ce apar din tot felul de incurcaturi. Dorinta de a vedea si alte filme cu Sandra a pornit de la “The Proposal”, vazut la cinema.

O serie de filme cu ea ce merita urmarite:

a) “Forces of Nature” – despre problemele unei calatorii, dar si despre doi oameni care se apropie in cursul ei.
b) “Two if By Sea” – despre un furt
c) “In Love and War” – despre o poveste de dragoste a lui Hemmingway
d) “Infamous” – o poveste cu detectivi
e) “28 Days” – despre ce se intampla la reabilitare, relatiile stranse care se stabilesc
f) “While You Were Sleeping” – ca structura mi-a amintit de “The Proposal”, despre a te preface, a minti, a-ti imagina ceva despre o persoana si a descoperi ca acea persoana e altfel.
g) “Two Weeks Notice” – o relatie care se dezvolta intre doua persoane
h) “The Lake House” – o poveste de dragoste intre doua persoane, una aflandu-se in prezent, cealalta in trecuta, diferenta fiind de cativa ani.
i) “Miss Congeniality” – despre o politista care, lucrand la un caz, va trebui sa se prefaca a fi concurenta pentru un concurs de Miss. Parerea ei e proasta despre astfel de concursuri, si are dreptate pana la urma. Insa intre concurente se dezvolta relatii puternice de prietenie.
j) “Miss Congeniality 2″ – continuarea filmului, noi aventuri.
k)”The Net” – filmul dupa care s-a facut serialul pe care l-am urmarit.

Citeste si:  Încă o dată salvăm lumea

Povesti pline de imaginatie, situatii neasteptate si modul in care se trece peste ele sunt tema majoritatii filmelor, comedii.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *