Filme cu Sandra Bullock

80ffb9259Sunt foarte placute si relaxante de privit. Majoritatea se bazeaza pe situatii amuzante ce apar din tot felul de incurcaturi. Dorinta de a vedea si alte filme cu Sandra a pornit de la “The Proposal”, vazut la cinema.

O serie de filme cu ea ce merita urmarite:

a) “Forces of Nature” – despre problemele unei calatorii, dar si despre doi oameni care se apropie in cursul ei.
b) “Two if By Sea” – despre un furt
c) “In Love and War” – despre o poveste de dragoste a lui Hemmingway
d) “Infamous” – o poveste cu detectivi
e) “28 Days” – despre ce se intampla la reabilitare, relatiile stranse care se stabilesc
f) “While You Were Sleeping” – ca structura mi-a amintit de “The Proposal”, despre a te preface, a minti, a-ti imagina ceva despre o persoana si a descoperi ca acea persoana e altfel.
g) “Two Weeks Notice” – o relatie care se dezvolta intre doua persoane
h) “The Lake House” – o poveste de dragoste intre doua persoane, una aflandu-se in prezent, cealalta in trecuta, diferenta fiind de cativa ani.
i) “Miss Congeniality” – despre o politista care, lucrand la un caz, va trebui sa se prefaca a fi concurenta pentru un concurs de Miss. Parerea ei e proasta despre astfel de concursuri, si are dreptate pana la urma. Insa intre concurente se dezvolta relatii puternice de prietenie.
j) “Miss Congeniality 2″ – continuarea filmului, noi aventuri.
k)”The Net” – filmul dupa care s-a facut serialul pe care l-am urmarit.

Citeste si:  “The DaVinci Code”, filmul din 2006 vs o altă carte a lui Dan Brown

Povesti pline de imaginatie, situatii neasteptate si modul in care se trece peste ele sunt tema majoritatii filmelor, comedii.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *