Limba şi cultura rusă – curs

Se spune că în Bucureşti mereu este câte un eveniment. Că avem noroc să locuim în acest oraş din acest motiv.

Iată un curs de limba şi cultura rusă, numit “Să învăţăm limba rusă prin filme!” care are loc pe 1 martie. Ni se promite să ne îmbogăţim vocabularul şi să putem face mai bună conversaţie astfel într-un mod foarte plăcut.

De ce ne atrage cultura rusă? Poate în primul rând pentru scriitorii ei celebri care au marcat cultura întregii lumi, scriitori precum Lev Tolstoi, Fiodor Dostoievski, Anton Cehov şi Vladimir Nabokov. Un sondaj arată că scriitorii literaturii clasice ruse îi depăşesc pe scriitorii altor naţiuni cu mult; sondajul a fost creat în rândul scriitorilor contemporani din Marea Britanie şi Statele Unite.

Totul despre Rusia este impresionant. Piaţa Roşie din Moscova, bulevardele foarte largi, catedrala celebră din Piaţă Roşie, atmosfera de poveste. Ne vin în minte Poveştile fermecate ruseşti care ne-au marcat copilăria, cu vreun căluţ cocoşat şi cu eroi de viţă nobilă.
10995688_856985107674099_8089835424860457780_n

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *