Fraze romantice frantuzesti

Limba franceza abunda de fraze dintre cele mai romantice care sunt perfecte pentru exprimarea afectiunii. Fie ca iti doresti sa flirtezi un pic sau sa iti exprimi dragostea eterna, limba franceza te poate ajuta sa faci acest lucru cu finete. Inainte de a trece la partea romantica, trebuie sa flirtezi un pic.

Subtila arta a flirtului frantuzesc este de fapt foarte obisnuita si este o caracteristica a conversatiilor zilnice. Unii au descris-o ca fiind  o obligatie de a aprecia  toate lucrurile din viata care sunt placute.  Daca vizitezi aceasta tara, ar trebui sa iti revizuiesti de pe acum aptitudinile de a flirta, insa nu trebuie sa fii foarte evident daca vrei sa te incadrezi in tiparul frantuzesc obisnuit.

In cele mai multe cazuri, flirtatul casual nu te poate duce nicaieri. Daca vrei sa fii un pic mai deschis si mai direct si daca vei mai ales ca acele flirturi sa duca undeva, incearca-ti mana cu unele dintre urmatoarele fraze:

  • Qu’est-ce que je ferais sans toi?

Se pronunta: kess kuh zhuh fur ay sohn twah?

Se traduce: Ce m-as face fara tine? Subtilitatea este la ea acasa si daca acel amica sau amica este interesat/a, el sau ea va intelege mesajul si te va auzi clar si tare.

  • Est-ce que tu es aussi doux que tes yeux?
Citeste si:  Cele mai groaznice crime din istorie

Se pronunta:  ess kuh too ay see doo ku tayz yuh?

Se traduce: Si tu esti la fel de dulce ca si ochii tai? Paote ca asta ar fi fraza ceamai potrivita chiar de dinainte de a saruta pe cineva? Un french kiss poate, cineva?

  • Tu as de très beaux yeux.

Se pronunta: too ah duh tray bo zyeh

Se traduce: Ai niste ochi tare frumosi. Nu este o tehnica foarte subtila sau un adevarat compliment-totul tine in cum o spui si in ce moment anume.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *