Martisorul azi

martisor2Vine primavara si odata cu ea sarbatoarea martisorului. Cui daruim azi martisoare si de ce? Ce simbolizeaza martisorul?

Martisorul este, conform traditiei, un talisman. Cel care il poarta primeste noroc.

Ce simbolizeaza snurul alb si cel rosu? Rosu este primavara, iar albul iarna.

In orasele mari precum Bucurestiul stim ca martisoarele sunt oferite de barbati femeilor. Insa mai sunt si zone unde barbatii sunt cei care le primesc.

Stiati ca forma martisorului nu a ramas aceeasi in timp? Totul a inceput cu o moneda.

Martisorul se daruieste cuiva care inseamna ceva pentru noi. Insa si acest lucru se mai poate schimba in timp: iata ca se ofera si colegelor de la job. Si aici devine ceva mai putin personal, desi putem sa le oferim in functie de simpatii. Ni se atrage totusi atentia sa fim diplomati cand le oferim daca nu avem pentru toata lumea. De asemenea, sefilor sau sefelor li se recomanda ori sa ofere tuturor colegelor ori nici uneia.

Ramane altfel un gest frumos si poate aduce bucurie la venirea primaverii o mica atentie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *