Cele mai vandute sucuri din lume

Potrivit Beverage Digest, Coca Cola este de depate cea mai vanduta bautura acidulata racoritoare din Statele Unite. In anul 2013, Beverage Digest  a raportat faptul ca Coca Cola  a insumat  in jur de 17% procente din vanzarile de sucuri acidulate din tara, lucru ce este aproape dublu fata de cel mai apropiat competitor al sau de pe piata.

Potrivit site-ului CaffeineInformer.com, in anul 2013, cele mai vandute 8 branduri de sucuri din America au fost aceleasi timp de cativa ani buni la rand si cu toatele sunt fabricate de companiile producatoare de bauturi racoritoare cu cel ami mare scor pe piata, asa cum este sugerat de site-ul Statistia.com.

  • Cea mai mare schimbare de situatie in lista celor mai vandute sucuri din State sa intamplat in anul 2010, atunci cand Cola Dietetica a depasit putin Pepsi-Cola, devenind astfel cel de-al doilea cel mai vandut brand de bauturi racoritoare, potrivit site-ului USA Today.
  • In timp ce Compania Coca Cola ocupa primele doua locuri in clasament, are doar trei tipuri de sucuri  in Top 8, in timp ce PespsiCo are 4 bauturi.
  • Chiar daca nu detin cele doua mai bine vandute sucuri din primele locuri, incasarile banesti ale PepsiCo au intrecut in mod semnificativ  castigurile Companiei Coca Cola. In anul 2013, PepsiCo a adunat castiguri de 66,4 miliarde de $, in timp ce Compania Coca Cola a incasat doar 46,9 miliarde de $.
  • Castigurile Snapple de la Dr. Pepper sunt de departe in spatele castigurilor Companiei Cocala Cola si a PepsiCo, raportand venituri doar de 6 miliarde de $ in anul 2013.
  • Caffeine Informer sugereaza faptul ca cele trei tipuri de sucuri ce ocupa  pozitiile funtase din topul 8 al bauturilor racoritoare, indica sporirea popularitatii sucurilor pline de zaharuri in continut.
  • Vanzarile de sucuri in general incep sa scada. Potrivit AdvertisingAge, consumatorii incep din ce in ce mai frecvent sa inlocuiasca  sucurile cu ceaiurile, cu bauturile energizante si cu apa imbuteliata, chiar si in fata investitiilor masive pe care le fac marii producatori de bauturi racoritoare in publicitatea la produseloe lor.
Citeste si:  Cum se analizează corect un blog

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *