Ce este bibliocarti.com?

Bibliocarti.com este o comunitate online formată din scriitori și cititori care au în comun, în mod evident, pasiunea pentru lectură.

Bibliocarti.com – Hrănește-te cu lectură!
Despre bibliocarti.com

Lansat în iunie 2013 de către Roberto Kuzmanovic, scopul echipei este de a pune la dispoziția consumatorului de carte informații despre titluri și autori, recenzii, interviuri, editoriale etc, prin intermediul revistei culturale online.

Bibliocarti.com se dezvoltă în scurt timp și devine o platformă în care utilizatorii pot să-și expună scrierile (poezii, proză, editoriale, recenzii etc), să vândă, să cumpere, să facă schimb sau să doneze cărți după principiile unei piețe online. Totodată utilizatorii pot să-și transfere cărți gratuite online (audiobook și ebook). Biblioteca online gestionează în prezent mii de titluri.

La finalul anului 2014, bibliocarti.com lansează o librărie online afiliată.

În ianuarie 2013, echipa bibliocarti.com a derulat o campanie online intitulată O poartă deschisă spre lectură, cu scopul de a îndemna oamenii spre lectură.

Bibliocarti.com a oferit cărți cadou din propria bibliotecă, persoanelor care își doreau să le citească.

A sponsorizat cu cărți, bloggeri pentru a desfășura diferite concursuri.

Nenumăratele concursuri în care s-au oferit premii în cărți au fost organizate și în cadrul bibliocarti.com.

În decembrie 2014 – ianuarie 2015 oferă din ce în ce mai multe resurse utile scriitorilor, cititorilor, bibliotecarilor și editurilor, îndreptându-se spre un punct important de informare din domeniul literaturii.

Citeste si:  Despre decorațiunile de Crăciun

Link-uri relevante

Pagina oficială a site-ului: www.bibliocarti.com
Piața online de cărți:
Despre fondator site:

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *