La ce e bun Facebook

fbCitim destule articole despre Facebook si problemele pe care ni le poate aduce in functie de ce postam acolo. Daca suntem prea indiscreti am putea indiferent sa ne pierdem jobul dupa cum am vazut exemple. Sunt si cei care sustin ca e o pierdere de timp sa stai pe Facebook pentru un schimb banal de informatii; de multe ori cam asa si este. :-)

Exista insa grupurile unde putem gasi multe lucruri utile. De la schimb de carti online la schimb de informatii legate de ocazia de a publica poezii la grupuri de promovat postari de pe bloguri, grupurile Facebook sunt locul de unde poti obtine informatii utile.

Exista si destule cursuri de la Coursera care si-au creat propriul grup si de unde se pot obtine informatii in plus precum site-uri unde au fost incarcate materiale online cum ar fi unele filme sau carti electronice. Sau alte discutii intre membri legate de temele de la curs.

Pe Facebook isi fac pagina si unele conferinte, bloguri, scriitori, comunitati de literatura si nu numai.

Poti intra in discutii legate de unele articole postate pe un site sau afla unele noutati mai repede decat le-ai afla din alta parte de pe net.

Exista si concursuri care se desfasoara pe bloguri si care iti cer sa dai like la pagina Facebook pentru a putea participa.

Citeste si:  Remedii pentru insomnie

Exista si concursuri pentru care e nevoie sa dai like si share pentru a castiga ceva precum sunt cele din Comunitatea ĐreamŁand.

Poti intra in grupuri unde se invata ceva, spre exemplu sa scrii haiku. Sau sa exersezi o limba straina sau sa gasesti materiale despre ea.

Depinde ce anume te intereseaza.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *