Ce retele de socializare folosim

instagramSe spune ca popularitatea retelei Facebook ar scadea printre cei foarte tineri. Tumblr si Instagram ar avea cei mai tineri utilizatori, 70% dintre acestia cu varste cuprinse intre 16 si 34 de ani. Un sfert din utilizatorii Facebook ar avea peste 45 de ani.

Printre retelele populare printre cei foarte tineri se mai numara si Pinterest.

Tumblr poate fi cunoscut de utilizatorii Facebook ca fiind sursa de citate care se doresc a fi identificate, locul pentru aceasta fiind grupul “Din ce carte e asta?” de pe Facebook. Acolo se pun citate, unele postate pe Tumblr si se incearca descoperirea cartii din care face parte.

Sigur ca pe Tumblr nu gasesti numai citate ci si articole din diverse domenii. Mai tii minte si ca ai citit numeroase articole despre tinere devenite populare pe contul lor Tumblr pentru pozele de fitness postate, spre exemplu. Sunt destule fete care doresc popularitatea pe Tumblr si pentru a deveni “Tumblr girl” este necesara o adevarata stiinta ce tine de psihologia atragerii atentiei prin hainele pe care le poarta, atitudine, modul in care realizeaza fotografiile, celelalte fete pe care si le aleg “prietene” etc.

Pinterest e cunoscut pentru faptul ca poti alege tinute care-ti plac, idei pentru decoratii s.a. din lumea modei si nu numai si sa le dai “pin” adica sa le pastrezi in contul tau. Te conectezi cu o multime de useri si descoperi o multime de idei pentru inspiratie.

Citeste si:  Idei pentru voi

Instagram e cunoscut, asa cum o spune si prezentarea retelei, pentru ca poti posta poze sau videoclipuri cu momentele frumoase din viata ta si sa le imparti usor cu familia si prietenii, si ei conectati la aceasta retea.

Poate ca nu ne intereseaza neaparat popularitatea personala ci sa atragem atentia asupra unui subiect. Sa zicem ca avem un blog sau vrem sa ne facem cunoscute creatiile literare sau foto sau am creat o revista online. In acest caz retelele sociale devin necesare! Fara ele nu prea existi!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *