Exodus: Gods and Kings

Lansat la finele anului 2014 filmul “Exodus: Gods and Kings” vine cu o varianta scenica a partii biblice cu si despre Moise. In regia lui Ridley Scott, filmul vine cu o distributie interesanta, de la Christian Bale, Sigourney Weaver la Joel Edgerton si Aaron Paul. Sunt actori care joaca acele roluri biblice, personaje de mare impact. Este si filmul de mare impact?

Povestea lui Moise

Asa cum si numele sugereaza totul inseamna lupta intre zei si adepti ai lui Dumnezeu. Cu puterea divina nu te pui asa ca totul ia amploare. Moise este de fapt evreu desi la inceput nu stie asta si nici el insusi nu isi stie originile. Ce nu stie el insa este faptul ca Dumnezeul l-a ales pentru a conduce poporul pe calea cea dreapta.

Dupa ce este izgonit practic si isi reface viata ajunge sa fie chemat de voci si de ceva launtric. Este menit sa indrepte greselile facute de Ramses fata de poporul sau si pentru acest fapt se intoarce dupa ani exact de acolo de unde a plecat, tocmai din menirea de a salva situatia. Isi da seama de asta mult mai tarziu, chiar daca se impotriveste la inceput.

Filmul are si efecte deosebite. Poate ca la categoria “Exodus: Gods and Kings” efectele speciale sunt de inalta clasa. Spre exemplu la categoria invaziilor de la lacuste la muste si asa mai departe totul pare atat de real si impresionant; cert este ca exact asa cum s-a dorit a se exprima povestea filmului exact asa se reda, cu luc de amanunte.

Citeste si:  Era odată Clint Eastwood

Chiar daca dureaza in medie 150 de minute filmul chiar nu te plictiseste. Nu are cum, mai ales daca esti un curios al filmelor de gen, cu implicatie istorica si nu numai. De asemenea scena biblica este de mare curiozitate a modului in care se prezinta.

De vazut? Din punctul meu de vedere cu siguranta ca da.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *