Cele mai importante abilitati pentru un sofer de camion

A conduce printr-un oras aglomerat, in special cu o incarcatura grea poate contribui la cresterea pulsului oricarui sofer. Pe langa oras, exista si alte circumstante ce pot duce la cresterea tensiunii, in special atunci cand trebuie sa te incadrezi intr-un termen limita. Stresul iti poate distrage atentia de la lucrurile importante si cu cat acesta creste cu atat creste si riscul accidentelor. De aceea in orice trusa cu unelte a unui sofer trebuie sa existe si cateva tehnici eficiente de a face fata stresului; managementul stresului este o abilitate ce trebuie dezvoltata de toata lumea, atat de catre cei ce conduc pe autostrazi, cat si de catre ceilalti soferi.

Asadar ce poti face pentru a-ti recastiga controlul atunci cand te simti epuizat?

Dormi suficient si mananca bine

Managementul stresului intr-un mod eficient incepe cu mult inainte de instalarea acestuia; pregateste-te de succes, asigurandu-te ca mintea si trupul sunt in forma cea mai buna. Asigura-te ca esti pregatit fizic si mental pentru cererile zilei prin obtinerea unui somn odihnitor si printr-o masa echilibrata si nutritiva. Lazile frigorifice auto ajuta la pastrarea produselor proaspete in timpul calatoriei, astfel incat sa te bucuri de o masa sanatoasa si gustoasa oricand. A avea grija de lucrurile de baza inseamna ca trupul tau isi poate face treaba astfel incat mintea sa se poata concentra pe lucrurile de ansamblu.

Citeste si:  5 motive pentru care iti pleaca vizitatori de pe site

Identifica sursa stresului

Acest lucru nu este intotdeauna posibil, dar incearca sa identifici ce gasesti stresant la situatia curenta. Faptul ca esti departe de casa este mai dificil intr-o zi decat in alta? Gasesti mai stresant un anumit moment din ziua de munca? Identificarea radacinii te poate ajuta sa determini cel mai potrivit mod de a combate stresul, din moment ce diferiti factori necesita diferite solutii.

Evita stresul inutil

Invata abilitati eficiente de managementul timpului si planuieste in avans pentru a te asigura ca intarzierea nu este o grija constanta. Plecatul devreme asigura timp suficient in cazul unor intarzieri neprevazute- o sursa mare de stres pentru soferii de camion. De asemenea, condusul defensiv reprezinta un aspect important.

Practica activitati relaxante in timpul pauzelor

Incearca sa introduci in program activitati de-stresante, precum cititul, exercitiile fizice, metidatia sau alte activitati care iti fac placere. Acestea te vor ajuta sa iti clarifici mintea si sa iti oferi un pic de spatiu personal. Un invertor auto permite functionarea unui televizor sau a altor aparate electrice ce pot ajuta la relaxarea in timpul liber.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *