Dependenta de pacanele

Pentru a combate fumatul nociv, s-a inventat tigara electronica. Pentru cei care nu consuma alcool sau nu au limita cand consuma alcool, s-a inventat berea fara alcool. Solutii se gasesc pentru orice viciu sau dependenta. Dar ce facem cu cei care sunt dependenti de jocurile de noroc sau de pacanele? Cum ii putem ajuta pe cei care sunt dependenti de aparatele electronice?! Am vazut atat barbati, cat si femei jucandu-se la aparate. Este o dependenta crunta, acei oameni ajung sa se indatoreze intr-un hal fara de hal. Unii chiar ajung sa isi piarda masinile, casele, bijuteriile, uneori chiar totul pentru a-si alimenta pasiunea.

Nu castigul este important, cei care se joaca la aparate nu urmaresc neaparat imbogatirea. Ceea ce ei vor sa prinda, este norocul. Vor sa castige pe baza norocului lor. Vor sa atinga norocul de parca acesta chiar ar fi ceva material. Toti care intra intr-un casino sau intr-un bar cu aparate, incep sa joace sume mici, gen 10-20 de lei si cand nebunia ii acapareaza de tot, ajung sa isi lase in pacanele si ultimul leut. Gandirea este aceeasi la toti – mai bag 10 lei, poate imi da o speciala si m-am scos; mai bag 10 lei, poate imi da o linie si ies. Unii se retrag la timp. Dar chiar daca prind marea speciala, a doua zi revin si joaca toti bani castigati. Jocurile acestea sunt facute dupa un calcul matematic foarte bine stabilit. Aparatele nu or sa dea niciodata mai multe castiguri decat banii pe care ii incaseaza. Este un procent simplu 30% dau si 70% mananca bani. Asadar trebuie sa fii extrem de norocos ca sa prinzi un castig gras.

Citeste si:  Viața cu lumini colorate

Un lucru este cert, majoritatea jucatorilor vor sa se lase, vor sa renunte, dar nu pot sau nu gasesc nicio modalitate prin care sa fenteze dependenta. Ei bine, putem rezolva si acest viciu. Tot ce-ti trebuie este un calculator sau un laptop, conexiune la internet si curajul de a da play senzationalelor jocuri la aparate online. Aici gasesti toate jocurile posibile, identice cu cele de la pacanelele adevarate. Diferenta este una singura, jocurile la aparate online sunt GRATUITE. Si daca nu esti mare amator de pacanele, poti sa te joci poker online la aparate. Nu conteaza ce alegi, important este sa NU mai bagi banii la gaminatoarele reale. Sigur ca iti trebuie vointa, dar daca vrei sa-ti salvezi situatia financiara, daca vrei sa treci peste toate problemele cauzate de jucatul la aparate, trebuie sa te multumesti cu jocurile ca la aparatele online. Iata, eu iti ofer o solutie! Acum ramane sa te decizi singur daca te indrepti spre pieire sau spre salvare.

Jocul este acelasi, doar regulile banului se schimba! Mult succes!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *