Primavara din nou

10644845_10206342355506418_4661434142438068302_nVenirea primaverii este un moment mult-asteptat. In orice cultura exista sarbatori care intampina venirea acestui anotimp. De la romanescul martisor pana la japonezul Hanami (bucuria de a privi fenomenul trecator al infloririi ciresilor) si pana la Festivalul Vappu al finlandezilor, primavara e prilej de bucurie si frumusete. Iesirea din iarna e prilej de sarbatoare si bucurie fata de frumusetile oferite de natura odata cu intrarea intr-un nou anotimp.

 

Natura insoteste viata omului chiar si in ziua de azi, era tehnologiei avansate. Acest lucru se vede si in haiku-ul scris astazi:

 

sosesc berzele –
copiii își desprind ochii
de pe tablete
(Mihail Buraga)

 

Tehnologia nu ne-a luat nimic din observarea mersului naturii.

 

Ca viata e pe fast-forward astazi o stim cu totii – suntem tot mai grabiti:

 

hectic life-
I try to adjust
syllables of my haiku
(Prem Menon)

 

Dar la fel e si natura, spune si un haiku scris de mine:
e primavara –
ce repede trece raul
pe langa moara

 

Grabiti dar si iubitori ai frumusetilor naturii si in special ai primaverii, vom gasi mereu timp sa ii bucuram si pe cei dragi cu cate un moment frumos, cu cate o mica atentie, cu cate un mic cadou, ne spune site-ul cu bijuterii handmade Miidefloriart. La un click distanta, merita cateva clipe de privit: http://miidefloriart.ro/

Citeste si:  4 motive pentru a investi in arme Tokyo Marui

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Ana Irina

Colaborator Blogevent din 1 octombrie 2013. Scriu articole pentru Bibliocarti.com, Cooltrends.ro si nu numai. Am mai colaborat cu articole pe site-ul Efemeride. Din 2009 scriu pentru sectiunea Actualitatea Freud pentru site-ul AROPA. Din august 2014 iubitoare de haiku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *