Topul celor mai ecologice masini ale anului 2015

La nivel global se inregistreaza cresteri din ce in ce mai serioase ale masinilor ecologice, iar diferitele tehnologii, devenite “familiare si prietenoase” cu mediul inconjurator, ofera o gama larga de beneficii celor care isi permit si vor o astfel de masina, totul incepand de la propulsia hibrida pana la cele pe baza de hidrogen sau chiar masini electrice.

Potrivit bussinesinsider.com, cele mai ecologice si mai spectaculoase masini ale anului 2015 sunt urmatoarele:

1.BMW i3- care are o autonomie de 130 de kilometri, cu o singura incarcare a bateriilor.

2.Toyota Prius, unul din cele mai cunoscute modele de tip hibrid, are un foarte bun raport intre consumul de combustibil si distanta parcursa, ajungsnd chiar la parcurgerea a 22 de kilometri cu doar un litru de combustibil, aceasta fiind o performanta importanta pentru o masina de clasa sa.

3. Volkswagen e-Golf, un model cu propulsie electrica, care ofera o autonomie de aproape 135 de kilometri.

4. Nissan Leaf, de asemenea cu propulsie electrica, poate parcurge 135 de kilometri, fara a avea nevoie de reincarcarea bateriilor.

5. Chevrolet Volt are o eficienta de 17 kilometri per litru de combustibil consumat si o autonomie electrica de 611 kilometri.

6. Honda Accord Hybrid are o performanta de consum de cinci litri la 100 de kilometri parcursi in regim combinat (calatorie pe autostrada sau in oras).

Citeste si:  Ce se intampla cu creierul nostru cand ne indragostim?

7. Tesla Model S ofera o autonomie de drum de pana la 430 de kilometri.

8. Ford C-Max Hybrid consuma 1 litru la fiecare 17 kilometri parcursi, in regim de traseu mixt.

9. Toyota Camry Hybrid are o eficienta de 17 kilometri per litru de combustibil consumat.

10. Volkswagen Jetta TDI, un model cu motor diesel, are un consum de 6,5litri / 100 de kilometri, fiind o performanta excelenta pentru o masina din clasa sa.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Topul celor mai ecologice masini ale anului 2015

  • noiembrie 10, 2015 at 1:43 pm
    Permalink

    Foarte util acest top, in special pentru cei care doresc sa achizitioneze o astfel de masina. Mi-ar placea ca pe viitor cu totii sa ciculam cu acest tip de masini pentru a avea un mediu mai sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *