Alternative pentru mesageria instant

WhatsApp este o aplicatie de mesagerie instant care este utilizata de mai mult de 800 de milioane de useri. Se foloseste de asemenea de Internet pentru trimiterea si primirea de mesaje instant. Mesageria instant este disponibila pentru telefoanele cu sisteme de operare Android, Symbian, iOS, Blackberry si Windows. Poti trimite mesage private sau in grupuri de mai multe persoane. Nu se percepe nici o extra taxa pentru comunicarea internationala.

Trasaturile acestei mesagerii instant enumera printre altele si imparatasirea de imagini, videoclipuri, locatii si mesahe audio. Poti suna de asemenea gratis pe cine iti doresti tu. Nu este nevoie de un nume specific sau de un PIN pentru acest lucru, doar numarul prietenului in cauza este suficient. Poti vedea cine a citit mesajele  si poti alege de asemenea ca prietenii tai sa iti vada pozele sau statusurile pe care le pui.

Facebook Messenger. Mesageria instant Facebook Messenger este de foarte mare ajutor atunci cand vrei sa pastrezi legatura cu toata lumea. Aceasta aplicatie te ajuta sa trimiti mesaje de pe site-ul web, cat si de pe telefon sau dispozitivele mobile. Aceasta aplicatie este disponibila pentru Android, iOS si Blackberry. In afara de prietenii de pe Facebook, poti contacta de asemenea prieteni din lista de contacte ale telefonului.

Citeste si:  Blogger in cautare de internship in PR

Cu ajutorul acestei mesagerii instant poti impartasi video sau foto. Poti de asemenea apela audio sau video, dupa cum iti doresti. Aceasta aplicatie iti ofera si oportunitatea de folosire a mai multor categorii de stickere interactive. Esti mereu logat in aceasta aplciatie, astfel ca este greu sa omiti atunci cand primesti un mesaj sau altceva. Poti sa iti afisezi sau sa iti ascunzi locatia pentru a da de stire oamenilor ca te afli sau nu intr-o zona de referinta.

Cu ajutorul acestor aplicatii pentru dispozitivele mobile, mesageria instant a devenit mult mai facila si o modalitate minunata prin care poti comunica cu oricine iti doresti.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *