De ce sa te bazezi pe eficienta luminii de tip LED

Nu numai din punct de vedere estetic te vei gandi sa alegi un  panou led in loc de lampa clasica cu neoane. Eficienta de tip LED este deja cunoscuta desi nu toata lumea a ajuns sa o foloseasca. Iata cateve lucruri pe care sa le stii despre asta.

Ledurile si eficienta luminoasa

Cu un raport intre lumeni si wati de 80, ledurile sunt fara doar si poate de ales. Indiscutabil acestea salveaza energie si sunt sursa ideala in acest sens. Acestea au creat o cale de a economisi cu pana la 80% consumul de energie.

Ledurile sunt monocromatice asa ca majoritatea fluxului luminos generat este folosit. In contrast, lumina alba generata de un bec incandescent trebuie sa transmita printr-un filtru colorat.

Toata lumina generata de leduri este emisa prin lentile. In contrast, un bec normal trebuie sa reflecte prin lentile, rezultand in pierderea eficientei. Si acestea sunt doar cateva exemple care demonstreaza ca ledurile sunt de ales, la orice nivel. Poate fi vorba de lumina ce o ai in casa sau de cea folosita in scop comercial, in spatii de asa natura.

Consumatorii trebuie sa inteleaga ca lumina de la clasicul tip de bec este cea care prezinta dezavantaje. Spre exemplu tine de emiterea caldurii. Cu cat folosesti mai mult un bec cu atat acesta se incalzeste tot mai mult. Prin urmare emite cladura pe care o resimti cu cat esti mai aproape de sursa cu pricina. Nu acelasi lucru se intampla cand vine vorba de un led. Si din lista de avantaje se numara si puterea mai buna de emitere a luminii cat si rezistenta pe termen lung, de unda si investitia foarte buna. Sa ne gandim ca suntem prea saraci sa ne cumparam ceva ieftin asa se face ca ledurile sunt cu mult mai bune decat clasicul bec incandescent.

Citeste si:  Tinute deosebite pentru acest revelion

Dincolo de beneficiile pe care le are fiecare consumator in parte pana si piata in sine demonstreaza ce este mai eficient de folosit. Cererea ledurilor va fi una tot mai mare, ducand in curand la standarizarea ledurilor pe piata. Poate ca este doar o chestiune de timp pana cand se va intampla asta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “De ce sa te bazezi pe eficienta luminii de tip LED

  • iunie 19, 2015 at 12:28 pm
    Permalink

    In timp aceasta tehnologie va deveni standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *