Marturiile unui fluture

Un fluture traieste doar o zi pe pamant, motiv pentru care are o viata destul de agitata, o viata plima de cele mai frumoase activitati, de la primul batut al aripilor si pana la ultimul respir. In aceasta maniera am fost si eu, numai ca a mea viata s-a derulat pe o perioada mai mult de o zi, in care am avut o serie de activitati, o serie de sentimente si de emotii care nu au putut fi spuse in cuvinte pana acum.

Am inceput sa cred atunci ca viata nu este doar pentru acei oameni rai care nu au suflet si care fac prin toate mijloacele sa obtina ceea ce isi doresc de la viata si am inceput sa am o speranta ca viata mi-a adus si mie ceva bun dupa un sir intreg de suferinte si de neplaceri.

Alaturi de tine am invatat ca un fluture este atat de colorat pentru ca iubeste. Am invatat ca un fluture se simte bine atunci cand este in libertate, ca se simte incantat cand vede lumea cu alti ochi, atunci cand calatoreste prin lume.

Un fluture m-a invatat sa zbor si sa fiu libera alaturi de tine, m-a invatat ca pot sa radiez de fericire, ca pot sa vad un curcubeu intreg de zambete, ca pot sa adun ce este mai bun de la viata.

Citeste si:  Dragoste pura sau toxica?

Nu te urasc si nu te-am urat niciodata, in maniera in care am trait de tine cele mai placute zile din viata, in care am invatat impreuna cu tine cum e sa iubesti si sa fii iubit. Imi amintesc ca bratele tale erau pline de protectie, de gingasie pentru mine, imi amintesc ca aveai grija de mine, asa cum un fluture are grija de puii sai, pana cand mi-ai spus adio cu o minciuna frumoasa. Am ramas cu ganduri la fluturi…

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *