Schimbarile climatice reprezinta o industrie de miliarde de dolari

Specialistii au calculat ca industria schimbarilor climatice care are loc in prezent valoreaza 1,5 trilioane de dolari, fiind in crestere de la 17 la 24% anul, cresteri care s-au inregistrat din anii 2005 si 2008. In urma recesiunii, cresterea activitatii schimbarilor climatice a determinat o scadere a profitului cu aproape 4%.

Acest lucru se refera la 9 segmente si 38 sub-segmente inclusiv energiile renerabile, cladirile verzi si masinile hibride. De asemenea, schimbarile climatice includ si consultanta pe piata de marketing, iar specialistii sunt de parere ca piata de consultanta se va dubla in urmatorii cinci ani. Cu toate acestea, industria schimbarilor climatice va creste extrem de repede in anii care vor urma. Piata The Climate Change Consulting a inregistrat o suma de 600 de milioane de dolari in anul 1976, iar astazi genereaza 27 milioane de dolari.

Industria schimbarilor climatice

Una din cele mai profitabile segmente care au luat nastere in urma schimbarilor climatice tine de acea de gestionare a riscurile naturale, dar si a altor servicii profesionale. De aceea, afacerile ”verzi” sunt acelea care doneaza sume impresionante catre politicienii care cred cu tarie in problemele pe care incalzirea climatica le pune. Politica reprezinta principalul factor de crestere in aceasta industrie, iar daca planul lui Obama Clean Power supravietuieste in fata unor provocari legale, atunci ar putea deveni un factor care va creste in continuare.

Citeste si:  Cum sa slabesti cat mai repede posibil, fara a te infometa

Astfel, ”Big Green” este o industrie de trilioane de dolari, care va reusi sa cumpere o multime de oameni de stiinta din intreaga lume, fiind un finantator major pentru Partidul Democrat. In viitor, schimbarile climatice vor creste preturile asigurarilor, iar in multe cazuri, vor determina si cresterea sustinerii din partea guvernului pentru diverse programe de asigurare.

Numeroase industrii vor fi afectate de variatiile de temperatura mai mari, deoarece vor avea o durata de serviciu mai mica si pot necesita o intretinere mai sporita, astfel ca, industria schimbarilor climatice profita de acest fenomen dezastruos pentru a manipula sume incredibile in scopurile sale.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *