Cum arata ziua perfecta pentru o femeie

Multe femei doresc sa aibe cat mai multe zile perfecte. Cum ar trebui sa arate o zi perfecta in privinta unei femei? Potrivit unui studiu recent o femeie pentru a avea o zi perfecta are nevoie de sex, iubire si putina munca.

Fiecare femeie are nevoie de anumite lucruri pentru a se simti fericita. Nu toate femeiele au nevoie de acelasi lucruri. Potrivit intervievarii unui numar mare de femei, ele au nevoie de 8 ore de somn, cat mai putina munca dar si foarte multe activitati de comunicare cu alte persoane precum si activitati care le ofera placere.

Potrivit cercetatorilor femeile ar acorda un interval de minute pentru anumite activitati. Astfel femeile ar petrece 106 minute de intimitate impreuna cu sotul sau cu partenerul de viata.

82 de minunte ar acorda comunicarii cu alte pesoane in mod special prietene. Timp de 78 de minute ele s-ar relaxa asa cum stiu mai bine.  De asemenea 68 de minute le-ar dedica exercitilor fizice pentru a-si mentine o sanatate perfecta.

78 de minunte le-ar petrece mancand, 57 de minute le-ar petrece vorbind la telefon cu cei dragi .

Doar 56 de minute ar fi necesare pentru a face cumparaturile de care au nevoie. Surprinzator . Doar 55 de minute ar petrece urmărind programe TV, pe cand 48 de minute le-ar petrece la computer.  47 de minute ar acorda treburilor casnice.

Citeste si:  Libertatea sexuală-până unde mergi?

Desigur ar mai fi multe activitati de insirat dar daca e sa o luam logic fiecare femeie considera ziua perfecta avand diferite activitati . Unele ar petrece mai mult la shopping, altele ar prefera sa stea cu iubitul sa se uite la filme sau la televizor. Altele s-ar plimba mai des ar vizita mai multe locuri, ar prefera sa fie mai alintate mai mult de partenerul lor etc.

In concluzie fiecare femeie si-ar organiza diferit ziua perfecta. Ziua perfecta e acea zi in care te simti minunat din toate punctele de vedere.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *