Ce nu stiai despre vise

Trebuie sa stii ca in fiecare noapte somnul tau este presarat cu vise, chiar daca tu nu iti amintesti nimic dimineata.

De cele mai multe ori visele nu pot fi intelese defapt mesajele viselor. Noi visam in episoade deoarece un vis poate continua la fel chiar si dupa ce te-ai trezit.Incearca sa stai nemiscata dupa ce te-ai trezit, in sensul ca nu-ti misca niciun muschi. Pentru a-ti aminti ceea ce ai visat e indicat sa ramai in aceeasi pozitie in care ai dormit. Daca iti misti corpul te deconectezi de la visul pe care l-ai avut .

Daca ai vise care se repeta frecvent trebuie trebuie sa stii ca mintea ta incearca sa iti transmita ceva. Un element dintr-un vis poate avea o mie de explicatii in fuctie de pesonalitatea si temerile fiecarei persoane.

Un alt lucru extraordinar este ca visam ceea ce cunoastem sau stim . Chiar daca tu zici ca ai avut vise cu persoane necunoscute , nu exista asa ceva. Acele persoane le-ai vazut macar odata, deoarece zilnic vedem mii de chipuri iar creierul nostru isi formeaza o baze de date.

Atunci cand dormi esti paralizat,stiu un lucru greu de crezut. Starea ta produce un hormon,iar el te ajuta sa dorm, astfel neuronii transmit un semnal catre maduva spinarii si corpul nostru devine imobil.

Citeste si:  Satisfactie la locul de munca

De asemenea nu toate persoanele viseaza colorat. Doar 12% din oameni viseaza alb/negru. Visele noastre au legatura cu problemele din viata de zi cu zi familie, scoala, intimitate, partener, viata sexuala etc. Visele violente sunt de obicei alb/negru si impresioneaza intr-o masura mai mare decat cele colorate.

Cercetorii spun ca atunci cand ai de invatat pentru un examen este bine sa dormi, deoarece visand creierul te ajuta sa inveti si sa intelegi informatiile.

Femeile insarcinate isi amintesc majoritatea viselor fata de restul oamenilor din cauza schimbarilor hormonale care au loc in timpul sarcinii.  De asemenea daca nu stiati si animalele viseaza,iar copii nu viseaza pana la varsta de 3 ani.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *