Invazia refugiatilor

In ultimile zile, intreaga atentie a lumii s-a indreptat spre zona de sud- est a continentului european, fiind poarta de intrare catre lumea civilizata.

Refugiatii reprezinta acei oameni care aleg sa fuga din tara lor, din cauza problemelor politice de acasa, dar si a unor amenintari directe de moarte sau de persecutie asupra populatiei locale. Nu trebuie sa confundam refugiatii cu emigrantii, deoarece emigrantii reprezinta un numar de oameni care se muta in alt stat de exemplu, cu scopul de a-si gasi un loc de munca, de a-si schimba viata sau de a se muta impreuna cu familia. In timp ce emigrantii isi permit sa se intoarca acasa oricand vor, refugiatii nu beneficiaza de acelasi lucru, pentru ca acasa nu se vor bucura de protectia guvernului lor, astfel ca invazia este oarecum justificata.

Astfel, refugiatii reprezinta oameni care aleg sa se salveze in fata unui pericol din tara de bastina, fiind protejati de o lege speciala care a fost adoptata in anul 1951 de catre Organizatia Natiunilor Unite. Cu toate acestea, se pare ca refugiatii nu se indeparteaza foarte mult de tara lor, pentru ca acestia isi doresc sa fie cat mai aproape de casa lor, pentru a putea sa se intoarca atunci cand vremurile ar putea fi mai bune. Refugiatii sunt uniti datorita ideii de reintoarcerea acasa, astfel ca termenul de “refugiat” pentru situatia actuala este putin cam incorecta.

Citeste si:  Coronavirus: tot ce trebuie sa stii

De ce au ales Europa?

Cei mai multi imgranti sirieni aleg Germania ca “noua casa”. Dar, de ce nu s-ar fi dus in Arabia Saudita, care este foarte aproape de ei, fata de distanta de mii de kilometri pana in Germania? Pentru ca organizatia terorista ISIS reprezinta un adversar comun in toate statele din Orientul Mijlociu, astfel ca tinta o reprezinta Europa.

Consecintele grave in invazia refugiatilor

Statul slovac sustine ca pot sa isi faca aparitia o serie de consecinte grave in situatia in care fluxul de imigranti nu se va opri. Miroslav Lajcak, Ministrul de Externe din Slovacia, sustine ca mii de imigranti intra in spatiul Schengen iar noi ne “prefacem ca nu exista niciun fel de problema.”

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *