Veriga lipsa pentru securitatea locuintei: interfon pentru bloc

interfonNecesitatea de mai multa siguranta vine din mediul extern, tocmai pentru ca avem tendinta de a ne securiza orice obiect sau dispozitiv cu care intram in contact. De exemplu, ori de cate ori cobori din masina ai tendinta de a bloca usile si de a inchide geamurile. De ce? Pentru ca te simti in siguranta cand stii ca masina este blocata si nimeni nu are acces la ea, ca este ferita de hoti si de acele gurpuri tip banda. Ca si masina, casa necesita siguranta majora, ce se poate reflecta prin montarea unui interfon pentru bloc menit sa tina inchisa usa blocului si sa interzica accesui strainilor in scara.

Daca esti unul dintre norocosii care se muta intr-un apartament la bloc cu interfon, atunci stii de la primul pas in bloc ca te simti protejat, iar in caz contrar trebuie sa militezi pentru siguranta intregului blog, nu doar a apartamentului tau.

Sistemele de securitate traditionale denumite si sisteme antiefractie constau in detectoare de miscare, usi, ferestre si alarme cu un sistem inalt de monitorizare si supraveghere. Este probabil ca vigilenta sa se transforme in liniste atunci cand pleci de acasa. Fara adaos de securitate la domiciliu, vei avea tendinta sa te simti intimidat si sa nu poti sta nici macar o ora cu usa de la intrare neblocata, incat inchizi cu cheie usa. Sistemul de securitate conventional montat la intrarea in bloc asigura un nivel de confort adaugat pentru a controla accesul strainilor si implicit al hotilor in incinta blocului.

Citeste si:  China isi lanseaza primul robot ce va lucra in televiziune

Interfonul pentru bloc este cel mai sigur element de baza pentru securitate, este accesibil si usor de instalat. Interfonul pentru bloc este exact veriga lipsa din lantul securitatii tale si al familiei tale.

De altfel, nu doar blocul necesita supraveghere. Fie ca optezi pentru un interfon pentru casa sau vila, acesta se poate face cu anumite caracteristici in plus, pentru un maxim de siguranta. Un interfon pentru casa poate avea si camera video, nu doar sistem audio si de deschidere din casa. Acesta iti permite in mod real sa vezi ce se intampla in fata casei tale, chiar si atunci cand catelul se perinda de jur imprejur pentru protectie. Avantajul de a avea propriul sistem de securitate si monitorizare in casa inseamna mai mult decat o familie in siguranta, inseamna o alarma in plus pentru cei din jur, care stiu acum ca nu pot patrunde in casa fara acordul proprietarului.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *