Parfumuri scumpe, si totusi accesibile

parfumuriParfumierii din toata lumea cauta noi cai de a se reinventa si de a oferi parfumuri cu adevarat scumpe, dar pe care si le poate permite lumea. Atunci cand vine vorba despre a-ti face o placere, nimic nu este mai grozav decat de a investi intr-un parfum bun. Ca o recuperare completa de pe urma unui episod trist, poti avea un parfum scump si revigorant care sa iti schimbe intreaga stare de spirit.

Si daca esti deja bine, daca vrei sa incerci ceva diferit, ai multe din ce alege. In ciuda economiei de piata, o multime din parfumurile pentru femei au fost lansate numai in acest an, potrivit cercetarilor de piata. Pentru a ne atrage atentia, companiile de cosmetice si de parfumerie, se reinventeaza de la an la an si lanseaza parfumuri in ambalaje frumoase, inedite, catchy, cu nume mai provocatoare si cu ingrediente mai bune.

Si-asa raim intr-o lume trista, oamenii au nevoie sa aiba o realitate proprie si o lume a lor, sustine directorul creativ Fabien Baron, ale carui campanii pentry parfumuri ca Giorgio Armani, Burberry, Calvin Klein si Prada, promit sa te scoata din aceasta lume si sa te invaluie cu gratie. Chiar si brandurile deja inradacinate pe piata parfumeriei isi relanseaza produsele si le schimba imaginea. Vera Wang exploreaza partea rebela a femeilor cu parfumul Rock Princess, in timp ce Celine Dion si-a lansat parfumul Chic. Cu aceste noi arome, fiecare picatura este o oportunitate de a incerca alte identitati. Mai sexy, mai puternica, mai increzatoare in tine.

Citeste si:  Program gratuit de contabilitate sau program platit?

Va trebui sa-ti imbunatatesti infatisarea si stilul de a fi pentru a face o declaratie a firii tale si pentru a fi memorabila. Parfumul este un lucru foarte intim, nsa doar cativa dintre noi isi dau seama de importanta acestuia. Toata lumea poate vedea hainele si machiajul care sunt la exterior, insa doar putina lume va apuca sa simta mirosul tau exceptional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *