Decât echitație, mai bine jocuri cu cai de călărit

– Hai mă, ce ne jucăm? Jocuri cu cai de calarit?

– Da! Știi reclama aia: zboară, puiule, zboară! Așa era oare?!

– Așa era, însă aici nu ne jucăm jocuri cu pui, ci jocuri cu cai de călărit. Am ajuns la 40 de ani ca să ne imaginăm cum ar fi fost dacă am fi călărit și noi măcar o dată în viața noastră un cal.

– Eu am călărit, mă! Copilăria mi-am petrecut-o la țară. Călăream, însă nu un cal, ci un… măgar…

– Un asin, mă?! Hai că m-ai făcut să râd. Avea bunicul tău măgari, mă?

– Avea doi măgar pe care îi punea la căruță, doi boi pe care îi punea la jug și o vacă pe care o ținea în lanț. Plus vreo șase porci și o groază de găini, rațe, gâște și curci.

– Să înțeleg că bunicii tăi erau avuți.

– Așa s-ar putea spune după numărul animalelor. Dar niciodată n-au avut cai. Cred că din copilărie mi se trage această dorință de a face echitație. Dar mereu m-am dat cu treburile cotidiene și cu făcutul banilor și nu mi-am rupt niciodată un weekend pentru a merge le echitație. Cât e duminica de lungă, prefer să mă joc jocuri cu cai de călărit cu fi-miu decât să merg cu el la călărie. Culmea este că și el mă bate la cap să îl duc să călărească un cal adevărat, iar eu îl duc cu vorba.

Citeste si:  Tipuri de plase folosite in agricultura

– Poate că ar trebui să nu ne mai ducem băieții cu vorba. Poate că ar trebui să îi ducem odată la călărie. Ce naiba?! Nu ne lipsește nimic, nici banii și nici curajul.

– Ne lipsește timpul, mă!

– Ei, lasă că nici timpul nu ne lipsește. Uite, acum pierdem vremea vorbind în loc să ne jucăm joculete distractive.

– Câtă dreptate ai, frate! Hai să nu mai pierdem vremea! Haide să ne jucăm! Acum ne prind băieții noștri și ne dau la o parte de la laptop. Ne iau ăștia micii locul una-două. Ar trebui să învățăm să ne impunem. Mă, au doar cinci, respectiv șase ani, ce atâtea pretenții?! E cam devreme să îi ducem la echitație. Nu mai comod este să se joace jocuri cu cai de călărit?! În felul ăsta nu ne costă nimic și nici nu există riscul de a se accidenta!

– Mare dreptate ai, hai, bagă, dă play!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *