Stiri din tehnologie

tehnologieSe pare ca si inceputul acesta de saptamana este plin de noutati legate de tehnologie care se actualizeaza si se reiventeaza de la o zi la alta. Uitati care sunt noutatile acestei saptamani in curs:

  • Intel se pare ca dispune de 1.000 de oameni care lucreaza la diferite cipuri pentru urmatorul model de iPhone. De asemenea, se pare ca Intel incearca sa predea un contract pentru fabricarea de sisteme de chipuri pentru iPhone, o componenta cheie a dispozitivului de la Apple.
  • Companiile de tehnologie de toate dimensiunile incep sa isi concedieze muncitorii. Twitter, Microsoft si chiar Snapchat au avut parte de disponibilizari in ultimele luni ale acestui an.
  • Amazon incepe luarea de masuri legale importiva a 1.114 oameni care au postat, se pare, comentarii false pe site-ul companiei. BBC raporteaza faptul ca gigantul de e-comert sustine ideea ca aceste comentarii”false, rauvoitoare si neautentice” dauneaza reputatiei sale.
  • Directorul executiv Yahoo, Jackie Reses, s-ar fi alaturat Square. Reses lucreaza la Yahoo ca CDO (Chief Development Officer).
  • Apple inlocuieste display-urile de la MacBook-uri care au avut de-a face cu probleme cu ecranul, in mod gratis. Potrivit MacRumors, Apple va inlocui orice dispozitiv afectat cumparat cu mai putin de 3 ani in urma, pe gratis.
  • Eric Schmidt cred ca “Legislatia europeana este partinitoare importiva companiilor mari”. Google are de-a face in mod actual cu investigatii in Europa, investigatii legate de acuzatii antitrust.
  • Companiei Apple i s-a ordonat sa plateasca Universitatii din Wisconsin 234 milioane de $ intr-un caz brevet privind incalcarea dreptului comunitar. Se pare ca Apple s-a folosit de microcipurile Universitatii in cadrul dispozitivelor iOS, fara aprobare si permisiune.
  • Facebook a ansat o noua notificare care va atentiona utilizatorii daca va suspecta ca au fost luati in calcul de hackerii sponsorizati de stat. Reteaua sociala nu explica cum se va diferentia intre hackerii de stat si hackerii mai marunti.
Citeste si:  Allview AllDro Speed Eco

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *