Semne ca esti dependent de laptopul tau

dependent Shoppingfan.euExista in aceasta lume fel si fel de relatii. Unele sunt intre oameni, altele intre oameni si lucruri si lista poate continua. Insa, cele mai ciudate astfel denumite legaturi sunt cele care au loc intre fiintele umane si lucrurile de care nu se mai pot desparti zi si noapte. Unele relatii trec peste granitele firii, pur si simplu. Nu este vorba despre dragostea fizica aici sau despre alte tipuri de dragoste mai neobisnuita. Este vorba despre iubirea aceea obsesiva care duce la a fi dependent.

Un exemplu in acest sens este si relatia de dependenta dintre o persoana si laptopul sau. Nu ti-ai putea inchipui asa ceva, pana nu ai vedea asta cu ochii tai. Stiu, nu este simplu de inteles sau de crezut un asemenea fapt, insa se poate, si, cu tehnologia din ziua de azi, nici nu este greu de dat seama de ce se ajunge la asta. Este cat se poate de adevarat ca adictia de tehnologie exista. Daca nu ma credeti, intrati pe blogul Shoppingfan.eu pentru a vedea toate stirile legate de tehnologie, gadgeturi si oameni pasionati de asa ceva.

Aici, iti vor fi reliefate cel mai simplu toate aspectele ce tin de lumea moderna, de evolutie si de toate procesele prin care se trece pentru a achizitiona cele mai calitative produse si dispozitive tehno care ne pot usura viata. Datorita faptului ca este vorba despre un blog relativ nisat pe aceasta sfera a vietii cotidiene, categoriile in care sunt incluse postarile de pe blogul Shoppingfan.eu sunt legate doar de acest domeniu.

Citeste si:  Totul despre microdermabraziunea cu diamante

Asadar, spuneam despre o adictie in cazul unei persoane ce detine un laptop. Care sunt semnele cum ca incepi, usor usor, incepi sa devii dependent de gadgetul tau?

  • Nu lasi pe altcineva sa iti atinga laptopul. Nu doresti sa il impartasesti, nici cu prietenii tai cei mai apropiati sau cu familia.
  • Laptopul tau este mereu organizat. Totul este departajat pe foldere si pe spatii de stocare diverse, unde stii sa gasesti mereu ceea ce cauti.
  • Poti petrece o intreaga zi sau noapte cu laptopul in brate. El este acolo cu tine si nu iti mai pasa de nimeni si de nimic din jur. Da, exista si situatii de genul acesta, desi pare de necrezut. Esti, cu adevarat, un dependent fara scapare.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *