Rusia isi pregateste razbunarea impotriva Turciei

Nu se poate sa nu fi auzit despre incidentul cu avionul rus si Turcia care a dus la eliminarea aeronavei militare ruse de catre turci, care a decurs in cele din urma la conflicte intre cele doua tari mari din Europa. Drept raspuns la aceasta lovitura care este considerata un atac pe la spate din partea Turciei, Rusia se pregateste sa sanctioneze Turcia drept raspuns la eliminarea avionului de razboi rus de la inceputul acestei saptamani.

Guvernulului i-a fost cerut sa aiba in vedere un sistem de masuri de reactie in fata acestor tipuri de agresiuni in sferele economice si umanitare, care pot include limite sau interziceri asupra serviciilor companiilor din Turcia. Toate aceste relatari sunt date in mod oficial de catre primul ministru rus Dmitry Medvedev.

Sanctiunile ar putea ajunge undeva la 30 miliarde de dolari in legaturi comerciale intre cele doua tari, de vreme ce politia din Rusia incepe sa confiste produse turcesti si sa deporteze oameni de afaceri turci. Intr-un interviu acordat presei, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan sustine faptul ca daca se stia ca acesta este un avion rus, poate ca l-ar fi avertizat in alt mod. Presedintele mai afirma faptul ca apelul sau catre presedintele rus Vladimir Putin a ramas fara raspuns.

Citeste si:  Băsescu, la Bruxelles, Ponta, vacanța în țară

Un grup de 39 de oameni de afaceri turci care vizitau Rusia cu vize de turisti  au fost retinuti de catre autoritatile rusesti, care i-a acuzat ca au ajuns in Rusia cu alt scop. Se mai spune, de asemenea, ca atacurile aeriene rusesti au tintit in mod deliberat vehiculele de ajutor turcesti la franita siriana a orasului Azzaz, ucigand 7 soferi. Orasul este considerat linia vietii pentru rebelii sirieni, care depind de ajutor si provizii pentru a continua sa lupte impotriva fortelor regimului Assad. Oficialii turci inca nu au confirmat acest lucru.

La doar o zi dupa ce Turcia a doborat un avion de razboi rus dupa ce a sustinut ca ar fi violat spatiul aerian turcesc, Moscova deja isi incepe razbunarea.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *