Povestea persoanei care a slabit 30 de kilograme intr-un an

De multe ori intalnim persoane care isi doresc foarte mult sa slabeasca. De fapt, o parte destul de mare a oamenilor isi doresc sa ajunga la o greutate optima deoarece astfel se simt mult mai bine in pielea lor. Aceasta este si povestea uneia dintre cele mai bune prietene ale mele. Daniela are varsta de 36 de ani si a reusit sa slabeasca 30 de kilograme intr-un an.

Daniela a ajuns de la 100 de kilograme la 70, fara sa faca foarte multe eforturi si urmand o reteta destul de simpla. In continuare vom discuta despre reteta Danielei de a slabi sanatos si eficient:

Daniela a inteles ca trebuie sa se accepte asa cum este. Inainte sa se hotarasca ca vrea sa slabeasca, Daniela avea impresia ca se simte bine in pielea ei, desi era constienta ca acest lucru nu se intampla. Totusi, in momentul in care a ajuns la 100 de kilograme, Daniela si-a dat seama ca la varsta ei ar trebui sa arate mult mai bine. A acceptat faptul ca este momentul sa slabeasca si a decis sa faca primii pasi pentru a obtine aceste lucruri.

Urmatorul pas al Danielei a fost acela de a vizualiza si de a intelege foarte bine ceea ce isi dorea sa obtina. Stia foarte clar ca isi doreste sa aiba un corp ingrijit si atletic. Voia sa slabeasca aproximativ 30 de kilograme. Daniela a inteles ca daca va pierde aceste kilograme intr-un timp foarte scurt, le va pune inapoi tot intr-un timp scurt.

Citeste si:  Self-publishing sau publicare obişnuită?

Daniela a decis sa aiba un stil de viata sanatos, asa ca a inceput sa manance sanatos si regulat. In loc sa consume prajeli, Daniela consuma doar alimente fierte si la gratar. In plus, ea face foarte mult sport. Asa a reusit Daniela sa slabeasca 30 de kilograme intr-un an si putem sa spunem ca este un exemplu demn de urmat.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *