Pentru o viață lungă, alege jocuri friv cu motociclete

Pentru o viață lungă, alege jocuri friv cu motociclete! Există alternative chiar și pentru hobby-urile și pasiunile periculoase!

Care este pasiunea ta cea mai mare? Sporturile extreme, mașinile, sporturile nautice, schiatul, pictura, muzica sau moda? Deși nu pare, eu sunt înnebunit după motociclete! Ador să merg cu motocicleta și nimic nu se compară cu acea senzație îmbătătoare de bucurie și teamă pe care adrenalina mi-o împrăștie prin sânge, făcându-mă fericit. Spre deosebire de alte hobby-uri, recunosc că motociclismul este foarte periculos. Mi-am pus viața în pericol de mai multe ori, tocmai de aceea astăzi pasiunea mea s-a transformat. Am trecut de la motociclismul real la motociclismul online: când mi-e dor de vechea mea motocicletă și de senzația aceea unică de fericire amestecată cu frică, mă joc jocuri cu friv și motociclete. Pe lângă jocurile friv cu motociclete și obișnuitele jocuri online pe care le joc zi de zi, sunt mare amator de jocuri cu fotbal, jocuri cu mașini și jocuri cu motociclete. Vă zic, jocurile de condus, mai ales jocurile moto, sunt cele mai frumoase din punctul meu de vedere.

Alți oameni nu renunță la pasiunile lor oricât ar fi ele de periculoase, însă eu vreau să trăiesc. Vreau să trăiesc frumos, să mă însor, să-mi fac o familie, să îmbătrânesc alături de soția mea, să devin tata și apoi bunic. Spus pe scurt, vreau să-mi trăiesc întreaga viață și sub nicio formă nu îmi voi grăbi moartea, oricât de mult aș iubi motocicletele și viteza.

Citeste si:  Incredibilul Hulk – unul dintre jocurile grozave

Am ajuns la concluzia că viața este frumoasă, iar sănătatea și integritatea mea fizică sunt extrem de importante. Să fie oare o dovadă de maturitate?! Probabil că da! Probabil că maturitatea mă determină să aleg jocurile online cu motociclete în detrimental adevăratului motociclism. Bineînțeles că mi-e dor să îmbrac costumul meu din piele și deseori aș vrea să-mi pun cotierele, genunchierele și casca și să plec departe, însă în minte îmi vine imaginea viitoarei mele soții și mă potolesc. Se pare că am renunțat la viteză pentru un trai liniștit, sigur și nemaipomenit de frumos. Am renunțat la adrenalină pentru friv online. Am renunțat la risc pentru friv! Dar ce mai contează că eram înnebunit după motociclete?! Familia este mai importantă, nu?

Așa cum țigara electronică te ajută să te lași definitiv de fumat fără să treci prin chinurile sevrajului, așa cum berea fără alcool îți potolește setea la fel de bine ca berea cu alcool, dar fără să te transforme într-un alcoolic, așa jocurile online sunt o alternativă sănătoasă și sigură pentru acele hobby-uri și pasiuni periculoase.
Am dreptate? Dacă da, atunci este cazul să trăiești frumos și responsabil! Ai de unde alege: jocuri friv, jocuri cu mașini, jocuri cu motociclete, jocuri 3D, jocuri cu împușcături.

Citeste si:  Lollipop Chainsaw - cum să ciopârteşti zombii cu drujba

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *