Cum iti dai seama daca esti obsedat de horoscop

Fiecare dintre noi isi consulta prognoza uneori, fie ca e vorba de rubrica horoscop dintr-un ziar cumparat la prima ora, fie ca e vorba de ceea ce se spune in matinalul de stiri. Exista insa unele persoane pentru care horoscopul devine de-a dreptul o obsesie, un element fara de care nu isi pot incepe ziua, dupa care isi ghideaza intregul comportament.

Cele cateva elemente enumerate in continuare te vor lamuri daca esti sau nu obsedat si tu de horoscop.

  • Daca esti intr-adevar pasionat de horoscop, probabil ca stiai ca cea mai intalnita zodie de pe glob este cea a scorpionului, avand aproximativ 9,6 procente din intreaga populatie a globului. Cea mai putin intalnita este zodia varsatorului, avand reprezentare de 6,3% in populatia globala.
  • Iti incepi dimineata ascultand rubrica horoscop din cadrul stirilor, sau incepi sa cauti imediat online prognoza pe ziua ce urmeaza sa inceapa. Afli ca vei fi promovat, ca vei castiga la loterie, ca trebuie sa te comporti bine la munca sau ca iti vei intalni sufletul pereche. Uneori se adevereste, alteori nu.
  • Stii absolut toate zodiile, cu caracteristici specifice fiecareia si cu perioadele aferente. Cunosti ce inseamna Mercur retrograd, semn de foc, semn de apa, ascendent si toate celelalte elemente asociate zodiacului. Multi habar nu au ce inseamna aceste lucruri.
  • Cand intalnesti o persoana noua, o intrebi ziua de nastere, ii afli zodia si iti faci in minte o verificare a compatibilitatii. Aplici acest lucru chiar si pentru relatiile amoroase – esti sigur ca partenerului/partenerei ii va placea acest lucru?
  • Categorisesti oamenii in functie de semnul zodiacal. Ramai foarte uimit atunci cand cineva are un comportament ce contrazice specificul zodiei in care se afla. De obicei folosesti expresii de genul “comportament specific Racilor”, “asta ar spune un Scorpion” sau “exact asa ar gandi o Balanta”.
Citeste si:  Tatuajele: putina psihologie

Cei pasionati sau obsedati de horoscop inteleg perfect ce inseamna toate aceste lucruri. In fapt, poate ca doar ei au parcurs articolul pana la final si au zambit cand s-au regasit in toate aceste detalii despre horoscop. Daca te numeri printre aceste persoane, tine insa cont ca excesele nu sunt niciodata benefice, si fiind prea obsedat de horoscop poti sa ii indepartezi pe cei apropiati.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *