Secrete ascunse din toata lumea

Army
Army

Informatia inseamna putere, este probabil cel mai de valoare lucru din lume indiferent de domeniu, cel ce detine informatii pe care altii le vor detine puterea. Astfel apar secretele. Bineinteles aici vorbim de tot felul de secrete. Fiecare om are seria lui de secrete, informatii pe care nu le va divulga nimanui sau doar catorva persoane, nu pentru a detine puterea ci pentru ca unele lucruri ar trebui ascunse si sa ramana secrete.

Retetele secrete

Se spune ca un bucatar bun nu isi divulga niciodata secretele din bucatarie. Este ceea ce il recomanda, este elementul sau de unicitate ce ii diferentiaza munca de ceilalti. La fel sta cazul si cand vorbim de cea mai cunoscuta bautura racoritoare din lume, Coca Cola. Reteta acestei bauturi este recunoscuta ca fiind cel mai bine tinut secret la nivel mondial.

De asemenea cei de la KFC, recunoscuti pentru bunatatile fast food au acelasi protocol si isi pastreaza retele secrete pentru a se diferentia de concurenta.

Locatiile de extractie a petrolului

Dreptul la proprietate ii ofera fiecarui cetatean posibilitatea de a achizitiona o anumita parcela de pamant si sa aiba drepturi depline asupra acesteia. Cand vine vorba de locatiile de unde se extrage petrol, acestea sunt tinute secret de guvernele tarilor. Cei bogati vor dori probabil sa cumpere o astfel de parcela de unde sa continue sa extraga petrol. De aceea locatiile de extractie a petrolului sunt secrete foarte bine tinute.

Citeste si:  Ce alegem? Launch sau Autoboss?

Secretele militare

Secretele militare sunt probabil cele mai bine tinute secrete la nivel mondial. Operatiunile si actiunile intreprinse in armata unei tari sunt de cele mai multe ori tinute secret. Este un lucru de inteles, securitatea nationala este probabil cel mai de pret lucru pentru un stat. Daca informatiile cu legatura cu sistemul de aparare sau planul de actiune in legatur cu anumite activitati sunt divulgate, apoi securitatea nationala este pusa in pericol.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *