Cum ne afecteaza tehnologia Wifi

Tehnologia wireless este ceva de care ne folosim zi de zi. Totusi, esti familiarizat cu riscurile pentru sanatate asociate cu aceasta? In acest articol vom vorbi despre cateva probleme legate de bunastarea ta fizica care pot sa apara atunci cand suntem expusi la un camp wireless.

Tehnologia wi-fi ne afecteaza

IN COMPARATIE CU ADULTII, COPII SUNT MULT MAI SENSIBILI LA RADIATIILE PRODUSE DE CATRE UNDELE WI-FI. DIN MOMENT CE COPII CRESC MAI REPEDE, MAI MULTE CELULE SE AFLA IN PLINA DIVIZIUNE, OFERIND OPORTUNITATEA RADIATIILOR DE A DERANJA BUNA FUNCTIONARE A PROCESULUI DE DEZVOLTARE CORPORALA LA COPII.

Foarte multi oameni sunt constienti de posibilele efecte negative pe care pot sa le induca cuptoarele cu microunde sau chiar telefoanele mobile. Stiai ca chiar si un router wireless poate sa-ti provoace probleme de sanatate. Dispozitivele wi-fi lucreaza pe baza de unde electromagnetice de frecventa radio si nu pot fi percepute de catre organismul uman, vizual sau auditiv. Totusi, undele electromagnetice produse de catre o sursa precum este un router wireless pot sa influenteze buna functionare a organismului nostru.

Vestile bune trebuie sa vina totusi si iti voi spune ca radiatiile produse de catre undele wireless sunt mult mai slabe decat alte tipuri de radiatii. De exemplu, atunci cand ne raportam la undele wireless si la telefoanele mobile, a sta un an sub actiunea undelor wireless este ca si cum ai vorbi 20 de minute la telefon. Poti observa asadar ca dispozitivele wireless nu sunt periculoase pentru organism. Totusi, exista persoane diagnosticate cu hipersensibilitate electromagnetica. Pentru aceste persoane, chiar si radiatiile electromagnetice slabe precum sunt cele generate de dispozitivele wireless, pot sa aiba efecte negative simtite.

Citeste si:  Riscul seismic al cladirilor forteaza nota de nevoie de buget

Personal sunt de parere ca dispozitivele wireless sunt o inventie foarte importanta si ar putea inlocui intr-o buna zi telefonia mobila, care se dovedeste a fi mult mai daunatoare pentru sanatatea si buna functionare a organismului uman.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *