Ce sa vizitezi in Romania primavara

Primavara este o perioada in care cei mai multi dintre noi nu prea facem concedii. Din nefericire nu suntem atat de bine familiarizati cu turismul de diferite sezoane. Suntem in luna Aprilie si in 2 zile intram in luna Mai. Ce ar trebui sa vizitezi in Romania in aceasta perioada? Pai majoritatea vor merge la mare de 1 mai, sau probabil la munte.

In perioada aceasta se viziteaza toate muzeele, teatrele, castelele medievale, si desigur, zonele cu natura din toata tara. Puteti merge in nordul Moldovei la manastiri, pentru ca acum natura a renascut si veti avea un peisaj de vis. De asemenea, la munte chiar daca este un pic mai frig, puteti alege zona Apusenilor, si de ce nu, zona Orientalilor sa vedeti cascadele reci si raurile curate.

In aceasta perioada, orice zona e frumoasa din tara, pentru ca natura renaste si aveti ocazia sa vedeti si foarte multe exemplare de animale si pasari ce nu le-ati mai vazut pana acum. De ce? Pentru ca in aceasta perioada fie ies din culcusurile lor, fie vin din tarile calde, si aveti sansa sa ii vedeti iesind la cules mancare. Dupa ce trece aceasta perioada, cu greu o sa ii mai vedeti.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *