Lucrurile pe care trebuie sa le cunosti pentru a conduce in siguranta

Conducerea unei masini este un lucru banal pentru multe persoane deoarece este un proces pe care il realizeaza zilnic si sunt atat de obijnuiti cu acest aspect incat nu se gandesc  indetaliu la el. Pentru multi soferi experimentati care conduc zilnic si constant, sofatul a devenit un sistem robotizat. Pe de alta parte, incepatorii se simt entuziasmati privind condusul si in acelasi timp stresati pentru a nu face ceva care sa ii puna intr-o postura periculoasa in trafic. Pentru aceasta ultima categorie de soferi, pentru incepatori, sunt cateva aspecte simple dar importante de care trebuie sa tina cont in trafic. Dupa ce experienta incepe sa isi spuna cuvantul iar numarul de kilometri parcursi se aduna in portofoliu dvs. o sa incepeti sa realizati faptul ca la sofat, totul se rezuma la relatii, acelea dintre sofer si masina, sofer si mediul inconjurator, sofer si sofer.

Cel mai important aspect se refera la relatia dintre sofer si masina sa. Acest principiu este remarcat inca de la inceput si explicat de instructorul auto la primele lectii de sofat, atunci cand ne sunt prezentate componentele masinii si functiile sale. Toate aceste detalii sunt semnalate atat la adresa https://scoalaautobest.ro/, cat si de instructor pentru a ne determina sa ne familiarizam cu aotovehiculul. Spre exemplu atunci cand ne cumparam o alta masina care probabil nu are anumite functii precum cea veche, sa spunem senzori de parcare sau de faruri, putem sa intampinam cateva dificultati in manevrarea acesteia. Familiarizati-va cu o masina cat mai mult cu putinta inainte de a o conduce, cititi cartea tehnica, functiile de pe bord iar apoi testati usor in trafic cutia de viteze, stabilitatea ei, motorul, puterea, agilitatea s.a.m.d.

Citeste si:  Tratament parodontologic cu laser - Test, Simptome si Cauze

Al doilea lucru important este relatia dintre sofer si mediul inconjurator. Totul se poate rezolva fara incidente printr-un condus defensiv si printr-o atentie distributiva la volan. Atentia atat la drum, curbele, intrarile, iesirile, conditiile meteo, tipul de carosabil. Fiti pregatiti pentru a conduce pe toate tipurile de vreme si foarte important sa fiti echipati cu cele necesare in functie de conditiile meteorologice.

Al treilea aspect si poate si cel mai esential este relatia dintre sofer si sofer. In general incepatorii au emotii privind conducerea pe autostrada, datorita vitezei  mari, dar dupa putin exercitiu vor gasi asemenea soferiilor experimentati ca sofatul pe autostrada este mult mai facil decat cel din oras. Lipsa semafoarelor al numeroaselor indicatoare si obligatii creeaza din condusul pe autostrada un mod usor si facil. Totul se rezuma la relatia pe care o aveti cu ce se intampla in jurul dvs. Totul este esential, fluxul traficului, pericolele, soferii, obstacolele, pietonii iar dvs. ca si sofer trebuie sa aveti in permanenta o viziune a tot ce se intampla in jurul autoturismului pe care il conduceti.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *