6 lucruri de stiut inainte de achizitia unei camere GoPro

Din ce in ce mai multi oameni isi doresc o camera video GoPro, in conditiile in care este una dintre cele mai echilibrate solutii prin care se pot obtine imagini si filmulete excelente in timpul vacantelor. Dimensiunile reduse ale acestei camere, fie ca este vorba despre Hero 3, 4, 5, 6 sau despre noua GoPro Fusion, o fac foarte atractiva. Nu doar dimensiunile recomanda categoria de camere video GoPro, ci multe alte detalii cat se poate de interesante.

6 lucruri importante despre produsele GoPro

1) Sunt rezistente la apa. Cu o singura exceptie, data de GoPro Session, celelalte camere sunt rezistente la apa si ofera o performanta excelenta asigurand scufundari de pana la 40 de metri. Pentru variantele care nu sunt rezistente exista accesorii GoPro sub forma unor carcase, care le fac utilizabile chiar si la 60 de metri sub apa. Evident, rezista si la ploaie si orice alt tip de umezeala.

2) Sunt rezistente la socuri. Conform celor de la govideo.ro, de-a lungul timpului camerele GoPro au fost supuse la fel de fel de teste, care mai de care mai interesante. Acestea au fost victime ale unor explozii, au cazut de la inaltimi de mii de metri si au fost calcate cu masina. Rezultatele au fost intotdeauna uimitoare.

Citeste si:  Noul magazin de accesorii

3) Pot fi purtate cu usurinta. Sunt mici si dispun de o multime de variante de accesorii camere video goPro, asadar, pot sa fie purtate pe brat, la piept sau pe cap. Ultimele modele pot fi controlate prin voce, asadar, sportivii pot filma tot ceea ce fac fara sa isi ocupe mainile cu camera video.

4) Ofera poze de o foarte buna calitate. GoPro Hero 4, 5 si 6 dispun de camere de 12 megapixeli, excelente pentru poze cu detalii impresionante. Chiar si Hero3+ are o camera puternica care asigura 10 megapixeli. Pozele pot fi facute inclusiv cu un unghi wide care sa cuprinda extrem de multe detalii din fata aparatului.

5) Calitate video superioara. Hero 4 Black poate sa asigure o rezolutie 4 K la 30 de frame-uri pe secunda, Hero 3 si 4 Silver asigura rezolutie 4K la 15 frame-uri pe secunda in timp ce varianta Fusion trece la un alt nivel oferind 5.2 K.

6) Sunt echipate cu Wi-Fi. Acest lucru inseamna un singur lucru, extrem de important: pot fi controlate de la distanta.

Este adevarat ca ar mai fi elemente care pot fi corectate la camerele GoPro. Controlul nu este intotdeauna cel mai facil iar in multe cazuri, incepatorii pot avea destul de mari probleme in a se descurca cu aplicatiile GoPro. De asemenea, bateria nu este extrem de puternica, asadar s-ar putea sa nu reziste mai mult decat cateva ore. Totusi, daca este folosita intr-un mod inteligent, poate sa faca fata fara probleme unei vacante pline de actiune. Pe langa asta, exista si varianta unor baterii exterioare care aduc un plus de energie in momentele cheie in care este nevoie de o camera.

Citeste si:  Primele Ultrabook-uri SONY. Seria VAIO T

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *