Airsoft – reînvie lupta cavalerească în timpurile moderne!

Luptele dintre cavaleri și modul în care aceștia respectau regulile de pe câmpul de luptă și o mulțime de concepte care le defineau existența (precum loialitate, respect pentru cei care luptau pentru onoare, ajutorarea celor aflați în nevoie și suferință, etc.) fac parte din ceea ce poate fi denumit perioada romantică.

Cu toate acestea, în anii ’70, atunci când în Japonia a fost lansat un joc revoluționar numit airsoft, aceste principii au prins din nou viață, bazându-se de data aceasta pe conceptele promovate de către samuraii japonezi, un alt fel de cavaleri. Astăzi, oricine se poate delecta cu o arbaletă (pe http://www.airsoft.ro/Arbalete-450o să găsești o serie de modele adaptate cerințelor cavalerilor moderni) și poate să învețe ceva din istoria adevăraților cavaleri care au străjuit istoria omenirii, de-a lungul secolelor.

Jocul de-a cavalerii pe câmpuri de luptă moderne!

Concepută ca o alternativă îmbunătățită a arcului clasic, arbaleta folosită de către cavalerii cruciați în Cruciadele purtate prin întreaga lume a fost înlocuită astăzi de modele care sunt mult mai eficiente. Astfel, poți să înveți să folosești această armă într-un mod non-letal, trăgând la țintă în cadrul unor concursuri de îndemnare, pentru că într-o luptă reală, această armă nu este atât de utilizată. Un instrument “tăcut” și recomandat în trecut pentru nivelul ridicat de precizie și silențiozitate, arbaletele moderne sunt confecționate din materiale care asigură acestei arme un nivel ridicat de ușurință în manevrare.

Citeste si:  O noua metoda de a decora o locuinta

Pe Airsoft.ropoți alege dintre variatele modele realizate din aluminiu și care au paturi din lemn sau din fibră de sticlă, oricare dintre aceste instrumente bucurându-se de caracteristici care contribuie în mod decisiv la sporirea calității atingerii țintei. Trasul cu arcul din trecut, care era nu doar o probă de măiestrie și îndemânare, ci și o dovadă a bărbăției și a răbdării este astăzi o modalitate eficientă prin care practicanții își pot dovedi lor înșiși și celorlalți că dețin calitățile unui luptător adevărat.

Practicarea acestui sport contribuie în mod decisiv la șlefuirea caracteristicilor unei persoane, așa că, atunci când vei ține în mână o arbaletă, vei avea ocazia să te redescoperi și să înveți lucruri noi despre tine. În plus, vei avea ocazia de a te transforma, fie și numai pentru un interval de timp determinat, într-un cavaler al timpurilor trecute, care își va pune întreaga îndemânare în trimiterea exactă la țintă a săgeții sale.

Fiecare dintre cei dornici să încerce senzațiile oferite de către jocul de airsoft o pot face într-un cadru legal, organizat și care este un bun susținător al mișcării și al însușirii unor principii de viață foarte solide. Bucură-te și tu de posibilitatea de a deveni unul dintre cavalerii moderni practicând airsoft – ul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *