Vei fi acolo? de Guillaume Musso, o carte spectaculoasa

Un singur gest este de ajuns pentru ca totul sa se schimbe. Cati dintre noi nu visam sa ne reintoarcem la acel moment decisiv in care fericirea era posibila? Elliot, un medic pasionat din San Francisco nu a reusit sa treaca niciodata peste moartea celei pe care o considera iubirea vietii sale, Ilena, disparuta in urma cu 30 de ani. Intr-o zi, printr-o circumstanta extraordinara, Elliot este transpus in trecut si face cunostinta cu versiunea sa mai tanara, a calatorit cu 30 de ani in trecut. A revenit in acel moment decisiv in care ar putea sa o salveze pe Ilena. O poveste de dragoste pur si simplu bulversanta.

Acesta ar fi pe scurt rezumatul cartii Vei fi acolo a lui Guillaume Musso.  In ceea ce ma priveste, ador cartile care vorbesc despre calatoriile in timp. Si iata aici cel mai bun exemplu. Cartea ne vorbeste despre Elliot, un medic de 60 de ani care traieste doar pentru meseria pe care o practica. Elliot traieste cu amintirea iubirii vietii sale, Ilena, o femeie moarta in urma cu 30 de ani dar pe care nu a reusit sa o uite. Nu este fericit, se invinovateste inca, dupa atata vreme, pentru moartea sa in ciuda faptului ca prietenul sau cel mai bun continua sa ii repete ca nu a avut nicio vina.

Citeste si:  Top 10 carti de psihologie

In timpul unei calatorii umanitare, un pacient de-al lui Elliot ii da, sub forma de multumire, cateva pastile misterioase cu puteri mistice. Elliot nu crede in puterea acestora. Cine ar crede? Insa, intr-o seara, relaxandu-se pe eterasa, decide sa ia aceste pilule si se trezeste brusc in trecut, in urma cu 30 de ani. Certitudinile sale se prabusesc si are o singura dorinta, aceea de o revedea pe Ilena si de a o salva de la aceasta moarte stupida de care se simte responsabil.

De-a lungul paginilor acestei carti spectaculoase suntem transportati in viata lui Elliot de 60 de ani si de 30 de ani intr-un univers paralel in care totul poate fi si este posibil. Nu putem sa nu ne punem intrebari cu privire la propria noastra viata, sa ne intrebam cum ar fi daca am fi in locul lui Elliot? Daca am putea sa ne reintoarcem in trecut pentru a schimba anumite lucruri mai putin placute? O carte bulversanta care ne duce imaginatia departe si care schimba felul in care am vazut lucrurile pana acum.

Daca am avea posibilitatea sa ne reintoarcem in trecut am fi simpli spectatori, nu am indrazni sa schimbam cursul existentei sau din contra am face totul posibil? Dupa ce Elliot reuseste sa isi indeplineasca aceasta dorinta arzatoare, de a o revedea pe Ilena, reuseste sa se reintoarca multumit in prezent si sa isi traieasca ultimele zile din viata deoarece sufera de cancer la plamani. Indiferent de cat ar fi fost de tentat sa o salveze, este constient de faptul ca ar fi putut astfel sa pericliteze existenta fiicei sale iubite, Angi.

Citeste si:  Sexul-Manual de intrucțiuni

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *