Un nou start pentru teatrul InDart

Teatrul InDart este cu siguranta printre primele teatre independente deschise cu peste zece ani in Romania, mai precis in 2006. Cu o lista lunga de titluri, InDart este un sustinator frecvent al tineriilor absolventi de facultate, pe care ii si recruteaza. Deasemenea dincolo de spectacolele organizate, sunt organizate si cursuri de teatru si canto pentru aproape toate varstele. Din 2015 este totodata si organizatorul unui Festival de Teatru inedit – Teatrul sub Luna, initiativa ce a luat nastere din dorinta de a oferi iubitorilor de teatru aceasta arta si pe timpul verii cand stagiunile sunt inchise.

Dupa ce a activat in diferite spatii, a venit momentul pentru o locatie stabila care este dedicata numai teatrului. Inaugurarea a avut loc sambata pe 1 februarie 2019 in str. Coltei 44 la orele 20:00. Peste 100 de persoane au fost prezente la petrecerea de deschidere, care a fost marcata de voie buna si discutii, atmosfera generala fiind una prieteneasca.

Printre invitatii de marca amintim pe regizorul Dan Victor, dramaturgul Bogdan Martin, Gabriel Pusca sau pictorul Mihai Ionescu organizatorul seriei de expozitii Tablouri de Vis.

Amfitrionul petrecerii care este si directorul teatrului, regizorul Bogdan Gagu – este deosebit de increzator in viitorul teatrului din Romania si spera ca pe viitor cati mai multi tineri sa inceapa sa calce pragurile acestor lacase de cultura.

Citeste si:  Prima ediție Creative Combo: Publicitatea masculină
Mihai Ionescu si Bogdan Gagu in dreapta – (InDart 2019 deschidere)

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *