Cateva idei pentru a recicla peletii din lemn

Ai o pasiune pentru domeniul bricolajului sau al decoratiunilor interioare, dar mai nou esti interesat si de reciclare? Numai bine. Paletii din lemn, care se folosesc la transportarea marfurilor, se potrivesc de minune nevoilor si dorintelor tale.

In casa, dar si in gradina, paletii din lemn arata foarte bine si sunt din ce in ce mai populari. Sunt atat de populari datorita calitatilor lor care ii transforma literalmente in « carburanti » pentru casa sau gradina ta. Diferitele modalitati in care acestia se pot folosi si aplicarea lor in decorarea casei sunt aproape infinite. In plus, paletii din lemn nu sunt scumpi deloc, sunt usor de transportat si usor de uilizat.

De asemenea, paletii din lemn sunt foarte robusti si pot rezista indiferent de conditiile de afara. Sunt perfecti deci mai ales pentru spatiul exterior al casei. Iar mobilier obinut din paletii de lemn reciclati este foarte frumos si foarte practic. Cat ai zice peste, poti crea veritabil opere de arta care vor infrumuseta caminul tau.

Ce poti face deci cu paletii din lemn? O noua canapea pentru living. Forma paletilor ii face sa fie foarte usor de manipulat deci se pot realiza cu ajutorul lor mai multe proiecte. Poti obine deci cea mai frumoasa canapea pe colt cu trei randuri de paleti asezati in L.

Citeste si:  Buchetele de lalele – alegerea ideala pentru primavara

In dormitor, poti obtine cea mai frumoasa tablie pentru pat, in cel mai minunat stil scandinav. Vei aduce astfel un plus de natura in casa ta.

Din paletii de lemn se pot realiza cele mai orginale si mai practice cuiere. Te va ajuta sa castigi foarte mult loc si se pot strecura foarte usor in spatele unei usi.

O sala de cinema home-made. Iata visul oricarui pasionat de filme. Facand un fel de amfiteatru din paletii de lemn, pe care sa pui cele mai confortabile lemne, vei reusi sa apreciezi cele mai bune filme in cea mai agreabila companie.

Paletii din lemn taiati in doua se pot transforma in cele mai frumoase etajere pentru living sau dormitor. Se pot folosi pentru lemn, pentru plante sau pentru cele mai frumoase obiecte de decor.

Cel mai cochet balansoar pentru interior. Daca vrei sa creezi in interiorul casei tale cel mai cochet si cel mai atragator colt, ai nevoie doar de paleti pe care sa ii vopsesti in alb, de perne confortabile si de sfoara. Iar daca vei pune roti unui palet, vei obtine cea mai frumoasa masuta de cafea, cu patru picioare vei obtine cel mai cool birou.

Paletii din lemn sunt cea mai buna idee si pentru cele mai practice etajere pentru garaj sau camara. In gradina se pot crea cu ajutorul lor cele mai frumoase gardini verticale sau suporturi minunate pentru un perete vegetal. Chiar si pisica sau cainele tau se pot bucura de cel mai confortabil pat din paleti de lemn.

Citeste si:  Cook like a man! - Radu Udrescu

Paletii din lemn nu sunt deci obiecte banale, carora nu le acorzi atentie. Cu aceste idei ingenioase, nu ii vei mai privi la fel. Poti gasi cu ajutorul lor diverse ambiante si inspiratii pentru a transforma si personaliza casa sau gradina exact pe gustul tau.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *