Cele mai bantuite locuri din lume

Filme horror, povesti infricosatoare sau trenuri fantoma…iata cateva din cele mai bantuite locuri din lume, locuri in care paranormalul face parte din cotidian. Legende urbane, fapte diverse sordide sau evenimente tulburatoare, toate aceste locuri si-au capatat reputatia de a fi bantuite. Sufletele sensibile sa se abtina sa viziteze aceste locuri, deoarece nu stim daca vor face fata intalnirii cu o fantoma sau chiar mai multe.

Castelul Glamis si cele 7 fantome ale sale.  In partea de est a Scotiei, castelul Glamis a fost martorul copilariei reginei mama Elizabeth. Vizitarea celor sapte apartamente regale dezvaluie o serie de interioare splendide. Cu toate acestea, plimbarea prin castel poate fi tulburata de una din cele sapte fantome ale castelului. Printre acestea, al doilea lord de Glamis care se pare ca si-a gasit sfarsitul in timpul unei partide de carti sau Lady Janet Douglas, condamnata pentru fapte de vrajitorie.

Aokigahara, o padure blestemata. Daca ideea de a te rataci printr-o padure iti provoaca fiori atunci nu trebuie sa te aventurezi in padurea Aokigahara, situata la poalele muntelui Fuji, in Japonia. Aceasta din urma este bantuita de mai multe spirite cunoscute sub numele de yurei. In plus, se pare ca nici GPS-ul nu functioneaza in interiorul acestui labirint de verdeata, este extrem de difcil sa gasesti iesirea.

Citeste si:  Miskolc Tapolca - un loc perfect pentru relaxare

Isla de las Munecas, insula papusilor. Papusile care se afla pe insula de las Munecas, in Xochimilco, in Mexic, nu cred ca vor fi pe placul vreunui copil sau vreunui adult. Un locuitor al insulei a decis sa le adune si sa le agate de copaci dupa ce a fost extrem de impresionat de moartea unei fetite inecate intr-un canal. De-a lungul anilor numarul papusilor a crescut progresiv.

The Eastern State Penitentiary, penitenciarul bantuit. La nord de Philadelphia, in SUA, se gaseste un penitenciar impozant. Deschis in anul 1829, acesta l-a adapostit pe celebrul Al Capone si un numar mare de detinuti condamnati la izolare. Inainte ca aceasta inchisoare sa revolutioneze mediul carceral prin interzicerea pentru prima data a pedepselor corporale, au fost comise aici o serie de acte de tortura si se pare ca sufletele fostilor detinuti, morti in inchisoare, inca mai bantuie pe coridoarele inchisorii. Actualmente, inchisoarea s-a trasformat intr-un muzeu ce poate fi vizitat.

Queen Mary, un vapor bantuit ? Queen Mary, care efectua calatorii transatlantice a fost transformat in ziua de azi in hotel, ancorat definitiv in Long Beach, California. In timpul unei vizite puteti admira decorurile fastuoase, saloanele, salile de bal dar si misterele si legendele care inconjoara aceasta nava. Pentru cei mai temerari, pe timp de noapte se organizeaza tururi care permit intrarea in contact cu spiritele care populeaza aceste locuri.

Citeste si:  Vacanta groaznica

Citadela Akershus si paznicul sau infricosator.  Construit in secolul XIII pentru a proteja Oslo, castelul Akershus a cunoscut numeroase perioade tulburi. Azi, se zvoneste ca ar adaposti numeroase spirite si intrarea ar fi pazita de fantoma unui caine, Malcanisten, pe vremuri ingropat in apropiere de citadela. Se spune ca acesta incepe sa latre cand cineva incearca sa intre in citadela.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *