Intrebari pe care trebuie sa ti le pui pentru a gasi ceea ce te pasioneaza cu adevarat

Care este pasiunea ta? Stii si tu, acel lucru care te determina sa te trezesti dimineata si care te ajuta sa iti pastrezi entuziasmul pana la sfarsitul zilei. Faptul de a atinge o stare de armonie si de satisfactie, de a avea sentimentul ca totul este la locul sau. Identificarea unei pasiuni este importanta nu numai pentru a te ajuta sa atingi bunastarea dar si pentru a-ti permite sa faci din ea un element integrant din viata ta, o meserie spre exemplu. Nu putini sunt cei care si-au transformat pasiunea intr-o meserie, o meserie banoasa de altfel.

Care sunt cele 3 subiecte de discutie pe care le preferi? Care este acel subiect despre care ai putea discuta ore in sir? Care sunt temele pe care le discuti fara sa simti ca se scurge timpul? Inutil sa cauti subiecte interesante sau pasionante. Poate fi vorba despre bucatarie, cinema sau alte subiecte.

Care sunt domeniile carora iti place sa iti consacri timpul? Sa citesti despre, sa urmaresti documentare spre exemplu sau sa inveti? Daca esti pasionat de ceva iti doresti sa te autodepasesti, sa inveti cat mai multe cu privire la domeniul respectiv. Intreaba cinci persoane care te cunosc bine, domeniul care cred ele ca ti se potriveste cel mai tare. De data aceasta este vorba despre a asculta nu a judeca ceea ce ti s-a spus. Cel mai probabil raspunsurile primite nu sunt cele la care te astepti. Persoanele care iti sunt dragi sunt mai oneste si mai obiective decat altele. Deci ar trebui sa incerci sa le asculti.

Citeste si:  CRM Design şi pasiunea născută din altă pasiune

Asupra caror subiecte oamenii iti cer sfaturi, informatii? In ce domenii esti considerat cel mai priceput? O buna modalitate de a descoperi domeniul in care esti cel mai eficient este aceea de a-i intreba pe cei din jur care sunt subiectele la care prefera sa apeleze la tine. Care sunt atuurile pe care persoanele apropiate le-au identificat la tine si cum le-ai putea imbunatati sau dezvolta?

Ce faci atunci cand esti total in elementul tau, atunci cand ai impresia ca timpul dispare? Este vorba despre un moment in care totul pare sa se deruleze cum ai prevazut, chiar daca nu te-ai gandit prea tare la acel ceva, nu ai planificat foarte multa vreme acel ceva. Te simti bine, concentrat, in armonie cu tine insuti si cu ceilalti. Este vorba despre o activitate individuala sau in grup? La interior sau la exterior? In actiune sau mai degraba intr-o postura pasiva? Nu este vorba de mari momente victorioase insa de mici momente propice. Acest lucru se poate intampla spre exemplu atunci cand le prezinti ceva colegilor tai.

Care sunt cele trei valori fundamentale la care tii enorm? Imposibil sa gasesti ceea ce te pasioneaza fara sa iti identifici in mod clar valorile care te definesc. Deoarece respectul acestor valori reprezinta coerenta intre gesturile tale, gandurile si actiunile tale, cele care iti vor permite sa iti gasesti armonia si linistea.

Citeste si:  Cook like a man! - Radu Udrescu

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *