Romane de suspans ideale pentru aceasta vara

Rapiri, cereri de rascumparare, urmariri spectaculoase cu masina si alte intrigi…numeroase sunt persoanele care citesc romane de suspans.  De origine blegiana, franceza sau australiana, cu siguranta iti vei dori sa citesti autorii de mai jos.

Vecinul, Lisa Gardner. Familia Denbe pare parca scoasa din paginile unei reviste glamour – un mariaj model, o situatie materiala frumoasa, o fiica frumoasa in varsta de 15 ani si o locuinta somptuoasa intr-o suburbie sic din Boston…pe scurt, o viata de vis. Pana in ziua in care dispar toti trei fara urma. Niciun semn de intrare prin efractie, nici un martor, niciun motiv, nici o cerere de rascumparare. Doar cateva urme de pasi pe podelele din casa. Pentru detectivul privat Tessa Leoni este clar ca cei trei au fost rapiti. Insa s-ar putea ca aceasta familie sa ascunda un secret teribil…

Je T’aime, Barbara Abel.  Dupa un divort dificil si traumatizant, Maude reuseste intr-un final sa isi gaseasca sufletul pereche. Un barbat al carui fiica nu o suporta insa. Alice face tot ce ii sta in puetre sa ii faca viata un calvar. Atunci cand Maude descopera ca adolescenta este pe cale sa fumeze cannabis in camera sa, Alice o implora pe Maude sa nu ii spuna nimic tatalui sau. Maude vede in aceasta situatie ocaiza perfecta de a mai calma putin tensiunile dintre ele. La urma urmei, ce ai face in locul ei? Autoarea belgiana ne prezinta o familie cu probleme, cu un trecut tulburat. Povestea, asemeni unui bumerang, se reintoarce rand pe rand impotriva eroilor din acest thriller care ne vorbeste despre legaturi fragile si tinerete.

Citeste si:  Cartea mea din automat

Family Blood, Michel Bussi.  Ma numesc Colin Remy. Am 16 ani. Sunt orfan. Sau cel putin asta mi-a spus toata lumea pana acum. Eu nu i-am crezut niciodata. De aceea, m-am intors in 2000, la Mornesey, o micuta insula anglo-normanda, locul in care mi-am petrecut primii ani din viata, moment in care toata viata mi-a fost data peste cap…acestea sunt declaratiile lui Colin, personajul principal al romanului.

Colin, fragil si puternic totodata, ne face sa il adoram inca din primele pagini. Ca de obicei, Michel Bussi instaleaza suspansul inca din primele pagini. De ce adolescentul este prizonierul a patru calai?

Marile minciuni nevinovate, Liane Moriarty. Trei cupluri implnite din toate punctele de vedere. Copii fermecatori si inteligenti. O prietenie solida. Si un gratar intre vecini intr-o frumoasa zi de duminica insorita, toate ingredientele sunt reunite pentru a petrece o zi minunata. Atunci, de ce, doua luni mai tarziu, invitatii nu inceteaza sa isi spuna – ce bine ar fi fost daca nu ne-am fi dus? Intr-un cocktail al cuvintelor nespuse, un cocktail de resentimente, dorinte refulate si temeri, sentimente de culpabilitate, aceasta poveste ne captiveaza, ne emotioneaza si ne enerveaza deopotriva.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *