Formatiile tribut pe care trebuie sa le stii

Formatiile tribut sau « tribute bands » sunt un fenomen aparut de ceva ani incoace. Se disting prin cover bands deci prin faptul ca reiau repertoriul unui singur artist sau al unei singure trupe.

Si se pare ca unele dintre ele chiar se bucura de un real success! Si poate ca unii se intreaba oare de ce acesti muzicieni nu isi infiinteaza propriul lor grup pentru a scrie si canta melodii ce le apartin. Pentru ca uneori, sa canti melodiile sau muzica unui idol absolut, reprezinta o adevarata placere.

Formatiile tribut sunt deci foarte la moda. Am selctat pentru tine in acest articol cateva formatii tribut pe care trebuie sa le cunosti si care canta la fel de bine ca si formatia originala.

One Night of Queen. Freedy Mercury oare s-ar invarti in mormant daca ar vedea aceasta trupa pe scena? Cu siguranta ca nu, one Night of Queen este o formatie foarte frumoasa, o adevarata revelatie. Este cel mai frumos omagiu adus celebrei formatii. De fapt este un concept, grupul numindu-se Garry Mullen&The Works. Si daca ati consulta cumva agenda concertelor lor, vei constata ca este un concept de mare succes. Mii si mii de fani Queens asista la concertele lor, atat in Europa, cat si in lumea larga. In anul 2000, Gary Mullen a castigat emisuunea « Stars in their eyes” pe ITV. Doi ani mai tarziu a fondat conceptul de formatie tribut. La un concert de-al lor, chiar vei regasi o atmosfera de altadata, cea de la cele mai mari concerte Queens. Deci merita din plin sa fie vazuta.

Citeste si:  Stii care sunt cele mai frumoase cantece de Craciun?

The Fab Four. Da, vorbim aici despre formatia Beatles. Exista o multime de formati tribute pentru Beatles. Dar acesti patru cantareti sunt cu adevarat remarcabili. In orice caz, sunt mult mai buni decat hologramele pe care le vedem din ce in ce mai mult in ultima vreme pe scena. The Fab Four redau cu precizie repertoriul Beatles, chiar si coafurile lor. Vei avea impresia ca faci o adevarata calatorie in timp si ca ii asculti pe veritabiilii Beatles.

Nirvana Tribute. Jon O’Connor chiar ne face sa credem ca il avem in fata pe regretatul Kurt Cobain. Din nefericire insa nu e chiar asa. Nirvana Trbute se decrie drept formatia tribute numarul unu si impartaseste mostenirea pe care a lasat-o Nirvana lumii intregi. Si o face cu un imens entuziasm si cu o anumiata sete de aventura. Fanii sunt cu adevarat incantati. Kurt Cobain chiar a plecat mult prea devreme si a lasat un gol imens in urma sa. Deci nostalgicii trupei Nirvana vor gasi cu siguranta pe placul lor aceasta formatie tribut.

Australian Pink Floyd. Cu patru milioane de bileet vandute in lumea intreaga Australian
Pink Floyd este una din cele mai in voga trupe tribut din lume de la ora actuala. Formatia are un succes imens datorita muzicienilor si instrumentistilor de care s-a inconjurat, oameni care au lucrat si impreuna cu formatia originala. Ofera deci cea mai uimitoare experienta si fanii sai sunt din ce in ce mai numerosi.

Citeste si:  Noul videoclip Hi-Q

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *