Tipuri de cazi de baie pentru design-uri moderne in locuinta ta

Cada este elementul central in orice baie. Tocmai de aceea este elementul pe care trebuie sa il alegi cu atentie pentru a te putea bucura de un produs durabil si rezistent pentru multi ani de acum inainte. Una dintre cele mai mari probleme care apar atunci cand doresti sa alegi cazi de baie potrivite este tipul pentru care sa optezi.

Pe piata vei putea sa gasesti numeroase modele care ofera diverse nivele de confort, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca poti sa faci o alegere im consecinta. In plus, in afara de confort mai conteaza foarte mult si dimensiunea, materialul din care este fabricat, modalitatea de montaj, daca include si un dus etc. Toate acestea reprezinta aspecte pe care trebuie sa le stabilesti inca de la inceput pentru a sti ce sa cauti.

Dar primul punct de pornire in gasirea unei cazi de baie perfecte este sa te documentezi si sa pui in balanta necesitatile tale cu oferta fiecarui model in parte, astfel incat sa faci o alegere cat mai buna. Asadar, pentru a te ajuta am pus pe lista cateva modele de cazi de baie.

Cazi de baie pe colt

Acest model de cazi de baie sunt destinate in special pentru baile mici intrucat, avand un unghi drept pot sa fie montate pe partea stanga sau dreapta. Au un design simplu si sunt ideale pentru baile moderne. Ofera un plus de confort si contribuie la starea ta de relaxare.

Citeste si:  Fructele cu cel mai ridicat continut de vitamina C

Din aceasta categorie fac parte si baile asimetrice dar exista o diferenta intre cele doua tipuri. Cazile pe colt au o forma regulata in timp ce modelele asimetrice pot sa prezinte o serie de unghiuri interesante, alungite, care sa ofere baii tale personalitate proprie.

Cazi rectangulare

Acestea reprezinta varianta clasica de cazi de baie care poate sa fie montata atat lipita de perete cat si inzidita. Sunt cele mai uzuale tipuri de cazi de baie dar nu si-au pierdut inca farmecul. Daca sunt alese cu grija atunci pot sa se incadreze perfect in orice stil de design interior al baii. Deoarece se potrivesc in orice tip de spatiu, raman in continuare cele mai relevante pentru amenajarile contemporane.

Cazile freestanding

Sunt foarte potrivite mai ales in baile cu dimensiuni generoase deoarece permit sa fie instalate la distante semnificative de perete. Sunt de efect si sunt elemente foarte atractive din punct de vedere vizual. Cazile freestanding sunt ideale mai ales pentru baile de lux si elegante. Pentru a fi scoase in evidenta, recomandam sa le montezi intr-o zona luminoasa.

Deoarece acest tip de cazi aduc cu sine numeroase beneficii, pentru a te bucura de momentele tale de relaxare iti recomandam sa instalezi acest model de cazi de baie in camere destinate special pentru a te relaxa.

Citeste si:  Despre System Restore

Din aceasta categorie de cazi de baie fac parte si cele retro care sunt de asemenea freestanding insa au un design special. Picioarele de la cada sunt fabricate dintr-un material distinct de cel al cazii si bateriile din bronz te trimit cu gandul la o alta epoca. Acest model de cazi sunt foarte apreciate si se potrivesc perfect unui design retro sau vintage.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *