Magura Cisnadie are patru goluri de recuperat

 

Magura Cisnadie s-a calificat sezonul trecut in grupele Cupei EHF. Asta dupa o infrangere la 5 goluri. Acum vizeaza o a doua calificare in grupele Cupei EHF. Pentru mai multe informatii cu privire la handbalul romanesc te invit sa accesezi link-ul urmator https://stirisportive.ro/sporturi/handbal/ /

   Afla mai multe detalii despre handbalul feminin

Magura Cisnadie trebuie sa refaca diferenta de 4 goluri la care au pierdut meciul tur din Spania. Scorul acelui meci a fost de 24-28. Noul meci va avea loc duminica, de la ora 18:00.

Antrenorul Alexandru Weber a declarat „Am avut parte de un arbitraj total ostil în Spania. Inclusiv ultimul gol a fost marcat din semicerc. Am avut un 7 metri clar la Ada Moldovan, dar nu ni s-a dat, tot în ultimele minute. Nu mai comentez însă acum, vreau să întoarcem rezultatul pe teren propriu. Putem dacă vom juca exact și fără să mai facem la fel de multe greșeli tehnice ca în disputa tur”.

Magura Cisnadie s-a calificat sezonul trecut in grupe dupa ce au invins echipa rusa Zvezda Zvenigorod in turul 3.

„Și atunci, am pierdut în Rusia la 5 goluri diferență, dar am revenit și am câștigat acasă la 6. Asta în condițiile în care la pauză scorul era egal!” a mai transmis acesta.

Citeste si:  N-ai cuțite ascuțite?

Roxana Gatzel fosta componenta a nationalei Romaniei va reveni pe teren. Aceasta a suferit o operatie la calcaiul lui Achile. Roxana vine sa isi ajute echipa sa se califice. Cu toate astea sunt probleme cu brazilianca Jaqueline Anastacio si cu Adriana Craciun Tacalie.

Meciurile echipelor romanesti in cupele europene la feminin sunt urmatoarele:

Liga Campionilor, va avea loc in cursul zilei de sambata

14:00 Rostov Don – CSm Bucuresti

18:00 SCM Rm. Valcea – Brest Bretagne

Cupa EHF, va avea loc in cursul zilei de duminica

17:00 Corona Brasov – Gloria Bistrita  ( in tur : 25-27)

18:00 Magura Cisnadie – Rocasa Gran Canaria ( in tur : 24-28)

Masculin

17:00 ZRHK Dobele ( Letonia ) – Potaissa Turda

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *