Top cinci festivaluri din Europa

Europa poseda una din cele mai bogate scene muzicale din lume si in fiecare vara, batranul continent ne asteapta cu o multime de festivaluri, pe placul tuturor impatimitilor de muzica, propunand o multime de genuri diferite.

Dar exista cateva evenimente de acest gen care trebuie neaparat sa se afle pe lista celor mai impatimiti in ale muzicii. Intalniri unde se afla mii si mii de spectatori, atrasi de afisele lor si de cei mai buni artisti. Locuri unde putem intalni nume mari, dar si debutanti promitatori cu care ne putem lauda peste ani ca am fost la primul lor concert.

Primavera Sound, Barcelona, Spania. Acest festival este unul din cele mai bune festivaluri de muzica urbana. Propune un amestec de spectacole populare provenind din lumea intreaga, totul intr-un cadru urban futurist, la malul marii Mediterane.

Programul este unul foarte eclectic si in anul 2020 va dura din 4 pana pe  6 iunie.

Tomorrowland, Boom, Belgia. Acest imens festival de muzica electronica se tine in Belgia, in orasul Boom. Inca din anul 2005, atunci cand festivalul a fost organizat pentru prima data, a stiut cum sa se impuna printre cele mai importante si cele mai interesante festivaluri ale Europei. Propune spectacole fascinante, cei mai buni performeri din lume si o bucatarie de clasa mondiala.

Citeste si:  Festivalul de Muzică Veche - București, decembrie 2013

Aceasta intalnire se tine in fiecare an in luna iulie in parcul natural DeSchorre, in inima unor peisaje naturale senzationale. Pe 16 scene vei putea asculta diferite varietati de muzica electronica.

In anul 2020, Tomorrowland va avea loc in week-endurile 17-1 iulie si 24-2 iulie.

Earth Garden, Parcul National, Malta. Earth Garden este cel mai mare festival alternativ din Malta care se tine in fiecare an in parcul national din anul 2005. festivalul atrage o multime de melomani, peste 25 000 din lumea intreaga. Se tine timp de cinci zile si contine 5 zone muzicale cu 120 de grupuri venite din lumea intreaga.

In 2020 se va tine din 4 pana in 8 iunie.

Festivalul Sziget, Budapesta, Ungaria. Acest festval a fost tinut pentru prima data in anul 1993 si are loc in fiecare an in luna august. Nu este doar cel mai important eveniment muzical din Ungaria, ci si unul din cele mai importante festivaluri de muzica din Europa. Dar si cel mai asteptat. Atrage peste 50 000 de oameni din lumea intreaga si propune o identitate multiculturala unica.

In anul 2020, va avea loc in luna august din 5 pana in 11.

EXIT Festival, Novi Sad,  Serbia. Un eveniment muzical care a fost fondat in anul 2000 drept o intalnire politica a studentilor maniosi. Dar acum este un festival de muzica unde vin o multime de oameni. Se tine intr-o fortareata care dateaza din secolul XVIII, aflata in apropiere de Dunare in orasul Novi Sad, unde se aduna peste 1000 de artisti pe scenele din jurul ruinelor, tunelurilor sau atractiilor arhitecturale. Aici vor veni o multime de artisti populari din diverse genuri.

Citeste si:  Cișmigiul copiilor

In anul 2020, acest festival se va tine din 9 pana in 12 iulie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *