Andreea Balan spune totul despre despartirea de George Burcea

 

Andreea Balan trece printr-o perioada extrem de dificila. Frumoasa blonda s-a despartit recent de George Burcea si inca sufera din aceasta cauza.

   Descopera mai multe despre despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea

Andreea Balan a spus ca a tot sperat la o impacare dar ca acest lucru nu s-a produs  “Eu am tot aşteptat să îşi revină şi nu, el nu îşi mai doreşte să vină înapoi. E greu, eu încerc să mă adaptez unei situaţii pe care nu mi-ajm dorit-o. Cred că nimeni nu îşi doreşte să fie mamă singură. Evident că el va veni în vizită, dar nu mai e acelaşi lucru ca şi cum ar locui cu noi în casă. “

Blondina sustine ca probleme din trecut ale sotului ei si-au aparut si in casnicia celor doi “Este important, dacă ai nefericir, să cauţi în trecut, pentru că ajungi în prezent şi te cerţi cu persoana iubită şi dai vina pe persoanai ubită. Şi evident că e vorba de 90% trecut şi 10% prezent, dar dacă tu nu ştii procentele acestea şi nu ştii că ai multe răni, dai vina pe partener. Asta mi se întâmpla deseori. Eu eram de vină, eu greşeam şi asta mi se întâmpla de multe ori. I-am propus să mergem la terapie matrimonială.”, a explicat aceasta.

Citeste si:  Stii care sunt cele mai frecvente minciuni in cadrul barbatilor? Afla chiar acum!

Experientele grele i-au unit pe cei doi insa actorul a refuzat sa mearga la psiholog “Eu l-am înţeles, pentru că şi eu am venit cu un bagaj emoţional. Normal că am înţeles si traumele lui şi asta ne-a apropiat pe noi, doar că el nu a ales să le vindece.”

Andreea este foarte afectata ca nu poate sa le ofere celor doua fiice ale ei o familie normala “Nu e vorba că vreau eu să merg la concerte, e vorba de copiii aia! E vorba că fetele noastre vor avea acum o altă traiectorie în viaţa. Când creşte cu un părinte, degeaba părintele acela vine odată pe săptămână sau de cinci ori pe săptămâna, nu părintele acela nu mai locuieşte în casă. Ele nu o vor vedea pe mami că se iubeşte cu tati. Nu vor avea modelul de familie, iar asta mă doare!”. Aceeseaza aceasta pagina pentru mai multe stiri mondene.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *