Andreea Berecleanu – comentarii acide despre trustul la care a lucrat o buna perioada de timp

Andreea Berecleanu si-a exprimat clar parerea cu privire la teledonul “ Romani Impreuna” organizat de Antena 1. Vedeta a spus ca nu este de acord ca tot oamenii care s-au sacrificat de-a lungul timpului sa doneze.

   Iata ce a transmis celebra prezentatoare TV

In cadrul teledonului “ Romani impreuna” s-au strans peste 2.6 milioane de euro pentru dotarea spitalelor pentru lupta cu coronavirus.

Vedeta s-a declarat contrariata deoarece banii au venit tot din partea poporului care de cele mai multe ori este stramtorat si nu se ajunge cu banii.

„Oamenii sunt năpăstuiți, sunt neputincioși, mulți își duc existența de la o lună la alta și chiar de la o zi la alta. Situația este dramatica peste tot. Și totuși, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce?

Sigur că nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani! S-au sacrificat părinții și bunicii noștri, acum se sacrifică aceste generații”, a scris vedeta pe contul sau de Facebook.

Aceasta a mai declarat ca nicaieri in lume nu s-au mai organizat astfel de evenimente pentru strangere de fonduri si ca oricine ar fi vrut sa doneze ar fi putut sa o faca discret.

„E de înțeles ca firmele să doneze, dar ÎN TĂCERE! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au știut drumul atunci când au avut de făcut o donație!

De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper ca tot ajutorul să fie REAL pentru cei care au nevoie și sper ca medicii aflați în prima linie să-l primească! Vreau să știți un singur lucru. Această postare nu are nimic subiectiv în ea.

Au existat multe momente în care am prezentat și realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru români sinistrați, pentru zone din țară afectate de calamitați. Așadar, cei care au donat atunci, nu erau în situația respectivă, își permiteau să facă un gest nobil”, a mai scris aceasta pe pagina ei de socializare.

Citeste si:  Știri făcute în căciulă de miel

Esti curios sa afli mai multe stiri mondene? Atunci acceseaza newsin.ro.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *