Romane must-have scrise de Mary Higgings Clark

Foarte putini autori au o blibliografie atat de extinsa ca si Mary Higgings Clark. Autoarea americana supra-numita si regina supansului, a decedat in acest an, pe 31 ianuarie. Si a lasat in urma sa adevarate monumente ale romanului politist.

S-a stins la varsta de 92 de ani, cu penita in mana. Mary Higgings Clark, o autoare americana de renume mondial a dat cititorilor adevarati fiori reci pe sira spinarii.

Imensa sa opera a inspirat numerosi autori din lumea intreaga. Si numele sau va ramane pentru totdeauna in istoria literaturii de suspans. Romanele sale au fost adaptate de foarte multe ori pe micul ecran sau pe marele ecran. Dar, inainte de toate, trebuie sa incepi sa citesti operele sale.

Noapte de vis. Este al doilea roman al „reginei suspansului”. Si daca ar fi sa alegi un singur roman al acesteia, acesta ar trebui sa fie. In anul 1980 a primit premiul cel mare pentru cel mai bun roman politist. Are o intriga super tensionata si a fost de altfel, adaptat si pentru cinema.

Tanarul Roland este condamnat la moarte pentru uciderea unei femei. A fost recunoscut de catre fiul femeii. dar chiar inainte de executia lui Roland, tanarul martor este rapit. Politistul trebuie sa isi dea seama ce este adevarat si ce nu pentru a salva orasul New- York si pentru a evita moartea unui om nevinovat.

Citeste si:  Top carti pe care toata lumea ar trebui sa le aiba in biblioteca

The Cradle Will Fall. Un alt titlu monumental pentru autoare. Si fara indoiala cel care iti va da fiori reci pe sira spinarii. Este un roman aparut in anul 1980 care a ramas pana acum unul din cele mai bune romane politiste scrise pana acum.

Romanul urmareste ancheta desfasurata de catre Katie, o procuroare foarte hotarata. In timp ce este la spital dupa un grav accident, Angie vede cum un barbat pune un corp in portbagajul unei masini intr-o parcare pe timp de noapte. A doua zi afla ca vecina insarcinata a surorii sale a murit. Se regaseste astfel in mijlocul unui complot medical de cea mai mare anvergura.

The Night Is My Kingdom. Este un roman unde vedeta este din nou o femeie foarte puternica. Jan Sheridan este un istoric celebru pentru munca pe care o depune. Merge intr-un week-end pentru a se intalni cu fostii sai colegi de la Stonecroft Academy. In cursul acelui week-end, o fosta colega este rapita. Jane va trebui sa faca fata amenintarii unui misterios corb care ii cunoaste secretul, se pare. Jane a avut un copil la varsta de 17 ani o fetita pe care a dat-o inspre adoptie si a carei viata este acum amenintata. Si vinovatul se pare ca este printre fostii sai colegi.

Citeste si:  Gândeşte fix pe dos

All Around The Town. Este unul din cele mai cunoscute si populare romane care a inspirat si serialul The Sinner cu Jessica Biel. Urmareste destinul tinerei Laurie care a fost rapita pe cand a fost mica de un cuplu foarte brutal si maltratata. Dupa doi ani de captivitate a ajuns iar la ai sai. Insa, la varsta de 21 de ani isi pierde parintii intr-un accident si de apropie de profesorul sau. Iar cand acesta este gasit mort, este acuzata de crima.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *